Kontakt

Sajten: contact.loven4ever@gmail.com

The Sandwich: thesandwich.loven4ever@gmail.com

Lövenbloggaren: lovenbloggaren.loven4ever@gmail.com

Sweetangel: sweetangel.loven4ever@gmail.com

Facebook

loven4ever

Lövenbloggaren: @lovenbloggaren

The Sandwich: @lovenmackan

Sweetangel: @sweetieangel84

6 thoughts on “Kontakt

 • 16 januari, 2016 kl. 10:04
  Permalänk

  Tips : Fråga kapten Öhman ( eller hans far ) varför de är som de är laget ( gruppen ) han vet ! Om de nu skulle vara av intresse , att veta varför de är som de är i laget ?

  Svar
 • 28 oktober, 2016 kl. 02:59
  Permalänk

  Svensk ishockey har en vision. Visionen innebär att vara bäst i världen, man ska leda utvecklingen av ishockeyn. För detta krävs de bäst utbildade ledarna, spelarna och funktionärerna. Mer och mer förespråkas jaget före laget. Alla spelare i ett lag är individer och måste därför få utrymme att vara sig själva och göra det dem är bra på. Det handlar framförallt om att få vår förening och dess ungdomsledare att utbilda spelarna i att ta eget ansvar för sin idrott, utveckling samt prestation. Björklöven måste skapa individer och inte lag byggen som tidigare varit största fokus inom svensk ishockey. Hockeyakademin är ett projekt som är initierat av Svenska ishockeyförbundet för att höja nivån på svensk barn-, ungdoms- och juniorishockey. Detta innebär att en samling hockeykonsulenter ska verka nära föreningarna för att kvalitetssäkra utbildningen. Syftet med projektet är att ishockeyutbildningen i Sverige alltid ska börja i världens bästa ungdomsverksamhet och sedan fortsätta upp till senioråldern. Här vill förbundet fokusera på just ungdomsishockeyn och det sista året som ungdomsspelare eftersom det är här vi kan utvärdera utbildningen man har blivit delgiven som barn och ungdom innan man ska ta klivet upp till juniorishockeyn.

  Björklöven har inte förstått något av detta eftersom man kategoriskt gör om samma fel igen och igen.

  Tex så beskriver Riksidrottsförbundets Idrotten vill att alla flickor och pojkar som har talang och ambitionen att göra en seriös elitsatsning få möjligheten att göra detta under socialt trygga former. Ungdomar som väljer att satsa på tävlingsinriktad elitidrott skall således ges möjlighet att få kunskaper om de faktorer som påverkar deras idrottande och få eget inflytande i frågor som rör dessa faktorer.

  Frågan blir då – får man den chansen i Björklöven? Nej är det raka svaret! Ingen bryr sig om ungdoms- eller juniorverksamheten eftersom de personer som är anställda inte är nog intresserade, kunniga eller engagerade.
  Det blir också i en stad som Umeå med väldigt få alternativa föreningar avgörande viktigt för föreningen att uttala sig om sin uppfattning – är man en bredd- eller en elitförening? Vilka förutsättningar ges tex till de som har kommit längst i sin utveckling, får de den möjligheten som förbundet uttrycker?
  Till sist inser nog alla att det finns mycket kvar att utveckla inom Svensk ungdomsishockey. Tränarutbildningar och hockeykonsulenter i all ära, men den verkliga utbildningen sker ute i föreningarna varpå Björklöven måste vakna till och förstå att verksamheten som bedrivs är långt ifrån acceptabel. Med den ständigt förhöjda professionaliseringen av idrott, där kraven att vinna höjs successivt vilket medför att tävlingsresultaten blir bättre och konkurrensen om framgång allt hårdare så efterfrågas nu en skärpt professionalisering av den utbildning föreningen och dess ledare kan erbjuda sina spelare. Svensk ungdomsishockey har enligt mig högmotiverade utövare som är beredda att lägga ner den träningsmängd och den tid som krävs, men till största del saknar dessa spelare verktygen för att förverkliga sina drömmar i tex Björklöven. Med en mer individanpassad utbildning inom Svensk ishockey kommer en medvetenhet om de verkliga ”verktygen” för varje enskild individ skapas. Med en ökad medvetenhet om varje individs verktyg utifrån dennes förutsättningar kommer de ambitiösa spelarna inom Ishockey Sverige driva föreningarna framåt, bidra till en förbättrad träningskultur inom ishockeyn och i framtiden kunna bli elitspelare.
  Släpp loss talangerna och låt föreningens utövare tävla mot varandra utan begränsningar, först då får man den utveckling som förbundet vill skall ske och Björklöven kan ta det första steget mot SHL i sikte!
  / En som vet och kan

  Svar
 • 8 november, 2016 kl. 02:18
  Permalänk

  Ungdomslagen består av lika många föräldraledare som barn. Tränare med egna barn som är efter bromsar i utbildning i laget och är där av fel anledning för att bevaka sitt barns intresse. Utbildningen är katastrofalt dålig i vissa ålderskullar. Förnya och förändra så att de som vill och kan får träna extra. Anpassa också nivån efter den spelare som har kommit längst så att övriga måste följa med i utvecklingen, funkar alltid

  Svar
 • 8 november, 2016 kl. 12:37
  Permalänk

  Pedagogiken i breddföreningar liknande Björklöven är att man enbart anpassar verksamheten efter de som har kommit kortast i sin utveckling och det är väl fint för gruppen och ”att alla skall med” men för den som vill mer och har kommit längre så är det förödande.
  Innan Björklöven har förstått att informera föräldrarna om att ishockey är en individuell sport trots att det är en lagidrott så kommer heller ingen att förstå detta och därför blir problemen så många och återkommande. Lösningen är att låta alla barnen få spela på sin nivå och utan åldersbegränsning annat än om det finns risk för att barnen kan skada sig, men i ungdomsåren så är det inget problem.

  Svar
 • 10 november, 2016 kl. 01:03
  Permalänk

  Ansvariga är där av fel anledningar de vill egentligen något annat. Kompetens, intresse och erfarenhet saknas också hos ungdoms och juniortränare i Björklöven, kvalitet kostar. Enda lösningen är att byta ut ansvariga och satsa på nytt folk och engagerade människor med eget driv som vill hjälpa spelarna framåt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: