Konstnären blir läraren

Under många år har han bjudit på det enda konstverket efter det andra och efter att ha lagt penseln på hyllan 2019 redan som 29-åring är det dags för konstnären att bli läraren. Pucksnidaren Kim Karlsson blir tränare.

Kim lär knappast bära mössa på bänken, men blir det i klassisk sportdress eller kavaj?

Efter en spontan fråga gick allting snabbt och den kommande säsongen är Kim Karlsson Tegs SK:s J20-tränare.

– Det var väldigt spontant. Deras lagledare har jag varit kontakt med tidigare och vi har hållit kontakt under åren när jag var ute i Europa. Han ringde en dag när jag var uppe i Hemavan och det kändes spännande och kul och jag har sagt länge att jag vill jobba med yngre förmågor, säger Kim till vk.se.

Detta kan ju understrykas då han för bara 14 månader sedan inte alls hade en tanke om att fortsätta inom hockeyn. -Nej inga sådana tankar, sa han i en intervju hos oss.

Kim blir dock inte ensam tränare utan tanken är att han ska vara en av tre tränare i laget, där de två övriga ännu inte är klara.

När vi tar kontakt med Kimpan har han inte mycket att tillägga utom att han verkligen ser fram emot hösten och det gör vi också. Vi kommer följa dig under lupp!

I en intervju med Hockeynews sa han. – Jag kommer att sakna hur det är att vara i ett lag, och omklädningsrumsmiljön. Man träffar mycket folk, och det kommer jag såklart sakna. Nu är åter där fast i en annan roll, som läraren som ska utbilda nya konstnärer. Vi önskar Kim ett stort lycka till!

*

Kim Karlssons framgångar som juniortränare är knappast spelbara, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: