Kommentarer från sportchef Kenttä apropå #44 Olle Liss

Just nu 20 spelare på kontrakt för kommande säsong och sajten vill efter presentationen av Supporterliraren för säsongen 21/22 #44 Olle Liss komplettera dagens signatur med några extra kommentarer från sportchef Per Kenttä.

Sportchef Per Kenttä kommenterar Liss på följande sätt:

44 Liss som supporterspelare, varför blev det just han? – Därför jag ville ha honom och att han är en favorit bland fansen.
När Olle ändå är ett välbekant namn och du inte hymlat med att du gärna ville se en förlängning, varför namngavs inte Olle från början som det gjort vid tidigare insamlingar? – Eftersom det inte var klart att han skulle skriva på kunde vi inte gå ut med namnet. Hade varit oprofessionellt och rent pinsamt att gå ut med honom om han skrivit med en annan klubb medan vi höll på med insamlingen.
Utöver en forward och då numer Liss presenterad, då fattas väl en back och en center? Stämmer det och hur nära är du att stänga även dessa platser? – När vi hittar rätt spelare kommer vi gå ut med. I den här branschen är det svårt att ge klara besked. Vårt önskemål är att ha truppen klar när vi återsamlas 2/8.
Foto: Lucas Norlin

Kommentarer, tankar eller reflektioner.. fältet som vanligt rätt fritt!

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

8 thoughts on “Kommentarer från sportchef Kenttä apropå #44 Olle Liss

 • 2 juli, 2021 kl. 22:19
  Permalänk

  Underbart. Kanske blir lite PP problem nu. Många bra fwds som fyller de rollerna 😁
  Förstår att han inte vill namedroppa någon. Då kanske SHL pamparna snor dem framför näsan på oss 🙈🙊

  Svar
 • 3 juli, 2021 kl. 00:39
  Permalänk

  Över 600 000kr för 11-12 pytsar. Snacka om att ha låga krav som förening.

  Svar
  • 3 juli, 2021 kl. 11:03
   Permalänk

   Vilken typ av spelare tror du lockas av att spela för Löven?Tycker att du har otroligt höga krav på en allsvensk klubb.Tycker att det ser lovande ut,men en stabil topp 2 back måste in.Gärna en PP-center ochså.
   André målis.,

   Svar
  • 5 juli, 2021 kl. 23:43
   Permalänk

   Med rätt omgivning och lite flyt så får i 25-30 mål från Liss! Dessutom, va han den forward som va bäst under slutspelet. Bäst när det gäller som mest! En egenskap som verkligen inte alla toppspelare besitter!

   Svar
 • 3 juli, 2021 kl. 10:18
  Permalänk

  Fantastiskt roligt att Olle stannar. Han är den perfekta supporterspelaren på alla sätt och vis. Nu hoppas jag han får bra lekkamrater i sin kedja och även en plats i pp1. Är oerhört stolt över alla lövare som återigen drar in en sån rejäl summa pengar. Trevlig sommar allihop.

  Svar
  • 3 juli, 2021 kl. 16:10
   Permalänk

   Nu väntar iallafall jag på en klassmålis.

   Svar
 • 3 juli, 2021 kl. 23:54
  Permalänk

  Hade man gått ut med Liss så hade de inte fått in 600K. Tråkigt val, Liss hade stannat iaf

  Svar
  • 5 juli, 2021 kl. 23:49
   Permalänk

   Världen, likväl som hockeyvärlden börjar återgå till det normala. Inte lika lätt att binda upp spelare som det var för ett år sedan…

   Liss verkar vara en vattendelare! Tro absolut inte 600k skulle va omöjligt om han va namngiven. Alltid lättare betala mer när man vet vad man får.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: