Kommentarer efter matchen…

 …eller "Vilket minne 2" vilket kunnat varit en bra uppföljare till The Sandwich sammanfattning av matchen igår, för inte var det bara knattarna som tycket detta var en minne att just minnas:

Känslan efter matchen mot Icebreakers?

 – Jo det känns bara bra. Var en riktig upplevelse, nästan svårt att förstå hur mäktigt det är. Var riktigt roligt att spela idag med mycket publik. (Fredrik Eriksson)

– Det var en riktigt rolig match som man nog aldrig kommer glömma! Man njöt varje sekund där ute och tycker vi kämpade på riktigt bra! (Marcus Evertsson)

– Jadu, det börjar väl sjunka in att man har fått möta några riktigt bra spelare! Dem hade ju ruggigt spel och snurrade på friskt men det var riktigt roligt! Det är nog den roligaste hockey-upplevelsen jag haft och absolut den mäktigaste! (Samuel Aho)

– Det var en riktigt rolig upplevelse att få möta några av världens bästa (Jesper Ericsson)

– Man känner sig rätt nöjd ändå…det var lite svettigt.(Oscar Molin)

– jodå det känns bra trots en förlust. Var en upplevelse för livet.. Fick lite rysningar och blev knäsvag vid Foppas lineup haha men så e det! Annars e jag väl rätt nöjd med matchen.(Zebastian Possler)

Blir detta ett minne du tar med dig resten av ditt liv och något du kommer att berätta om för dina barnbarn?

 – Jo, helt klart ett minne för livet, det tåls att berättas många gånger! (Fredrik Eriksson)

– Självklart, detta kommer vara ett minne för livet som nog aldrig kommer glömmas! (Marcus Evertsson)

Ja, såklart de kommer bli det! En spelare som Peter Forsberg kommer ju alltid att kommas ihåg av alla generationer och det är riktigt häftigt att ha mött han och det blir absolut något man kan berätta för barnbarnen när dem väl kommer.(Samuel Aho)

– Absolut, det är inte ofta man får chansen att spela mot Foppa och Näslund till exempel. (Jesper Ericsson)

– Absolut, once in a lifetime och det var verkligen skitkul att mäta sig med de här grabbarna. (Oscar Molin)

Var det svårt att fokusera eller tänkte man mest på "deras" storhet mellan avblåsningarna?

– Att hålla fokuset under spelet var inget problem men det är klart att under avblåsningarna så såg man ju vilka man mötte och att det var riktigt stort! (Marcus Evertsson)

– Nog tänkte man på vilka som stod mitt emot en på tekningarna men under spelets gång tänkte man inte på det. (Jesper Ericsson)

Hur är det egentligen att möta killar som man vet inte går för fullt eller inte vill/ska spela fysiskt? Blir det väldigt annorlunda?

– Det var väldigt speciellt, man såg att dom bara gick på halvfart så de va lite annorlunda. Men ändå så gjorde dom lite som dom ville, dom är fruktansvärt skickliga! Det var inte så likt en vanlig match om man säger så. (Fredrik Eriksson)

– Man måste ju tänka till lite mer men vi håller på med hockey och då ingår närkampsspel så man kan inte bara utelämna det. (Jesper Ericsson)

– Oh ja, det var väldigt svårt för man kände att dom gick på halvfart, men helt plötsligt tog dom i ett byte och då var det igång igen. Som när jag fick pucken i egen zon så är man ju van att motståndarna backcheckar hem som tokar, men dom här tog ett varv runt kassen och överraskade en 5 sekunder senare med att slå upp klubban och ta pucken. (Oscar Molin)

Har ni haft någon kontakt med dom eller dök dom upp och sen försvann?

– Vi åt på restaurangen på ishallen men dom satt i ett annat rum, sen var vi på kräftskiva ikväll men dom satt några bord ifrån. Så vi har väl inte haft någon större kontakt med dom. (Fredrik Eriksson)

– Nja eller det var inte så att vi snackade med dem utan det närmsta vi var med dem var när vi satt bredvid dem på kräftskivan och när vi tackade efter matchen. (Samuel Aho)

+++

Sen var det väl ingen som missade speakerTobbas fadäs igår.

"Nr 61 Johan Jarl, som förut hette Joakim Wikström"

+++

Här ser du målen.

 
 

3 thoughts on “Kommentarer efter matchen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: