Kom igen nu´rå!

De senaste dagarna har mest handlat om sportklick, sponsorhus och gratulationer till lag som antingen kvalficerat sig för elitserien eller är på väg att göra det till densamma eller allsvenskan. Har även skrivits ett par inlägg om nån finalserie mellan två lag där man inte riktigt vet vilket som är värst, snacka om pest eller kolera. Även om Lövenbloggaren i går manade till lugn och vi vet att en del händer i kulisserna är det omöjligt att inte tycka till eller spekulera runt det otroligt lilla som utåt sett hänt sedan den 11 mars när säsongen 10/11 tog slut.

Det tog en dryg vecka innan det presenterades en tränarrockad på så sätt att Håkan Wirtala blir tränare för representationslaget och den tänkta J-18 coachen Serben Wikström tar Wirtalas plats i J-20 staben. Bra så och eftersom det i samband pratades om en sportkommitté där bl.a. ovannämnda skulle ingå hade det varit skönt ifall bygget påbörjats nån gång.

De senaste försäsongerna med tillhörande silly season har det varit kaos och klubben har tyvärr antingen väntat på budget från styrelse eller/och försökt anställa och letat tränare långt in på sommaren. Oavsett vem som sedan fått det ärofyllda uppdraget har det inte varit lätt att ideligen bygga nytt lag och få ihop nåt av det som då fanns kvar på marknaden. 

Men kom igen nu´rå! Jag menar i år fanns ju läget att agera och vara lite först på banan, nu behöver vi ju inte sitta längst ut på bänken och tugga knopp längre. Inte alls säkert eller knappast ens troligt att vi kunnat vara med och vara ett hett alternativ för Maksim som i dagarna blev klar för Oskarshamn, men det känns på nåt sätt viktigt att klubben kunnat signa nån spelare för att på så sätt vinna både tid och skapa lite lugn i leden.

Även om ingen budget ännu är helt spikad så är jag tämligen säker att styrelsen haft en humm och på så sätt borde kunnat ge visst utrymme och en liten peng i alla fall till sportkommittén att börjat erbjuda och även skriva kontrakt. Under säsongen pratades det om ökad satsning till kommande säsong, även om det sedan kommit signaler om ett bra ekonomiskt utfall gillar jag skarpt tanken på att skynda lite lagom långsiktigt och med stark stomme i lokala pjäser. Vid såna tankar kommer jag direkt att tänka på killar som K-J Lundström, Jesper Ericson och Jens Ledin.

Andra karaktärer som saknades och som kanske finns i vår egen serie skulle kunna vara en back som Rebels Petter Lindberg, spelskicklige Olov Lundqvist, en rivig forward som Kim Sunna eller den kloke och i år dessutom poängstarke Marcus Lundberg.

+ + +

Vad tycker du för nåt, är någon av spelarna nåt att ha eller har du andra bättre förslag?

0 thoughts on “Kom igen nu´rå!

 • 6 april, 2011 kl. 10:24
  Permalänk

  Sundsvalls Nicklas Johansson skulle kunna vara ett alternativ. Får han inget annat och ettan blir ett alternativ så lirar han gärna i Löven.

  Svar
 • 6 april, 2011 kl. 11:45
  Permalänk

  Viktigt att få kontinuitet i laget och förnya kontrakt med Lindlöf och Wallgren, gärna även Boström, Waldehagen, Vikström och Bergmark. Hade varit helt rätt att värva M Lundberg och likaså Sunna om han nu inte plockas upp av något allsvenskt lag eller luleå.

  På backsidan hade det varit guld om man kunde behålla Halkidis. Även Grönlund, Karlsson, Axbom, 4 Eriksson. ”Nyförvärv” blir PA Lundström och Edlund.

  I mål hoppas jag på Wälitalo, uppbackad av Wållberg eller Evertsson

  Sist till drömvärvningen: Mattias Wennerberg, dock är det kanske helt orealistiskt…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: