Knappast Grahn va?

Grabbarna tar en lika självklar som enkel seger mot Kovlands IshF via 4-0, där vi bl.a. fick glädja oss åt kassar av hemmadebuterande Halkidis (som givetvis borde presenterats mycket bättre!), Waldehagen,  Andersson och Johan Wikström. Noterbart är att Wikströms kasse kom i PP spel 5-3 där Stenlund tidigare visat ut två gäster vid samma tillfälle var både riktigt och modigt, även om det nu är rätt ovanligt.

Rubriken syftar till gästernas Niklas Grahn som mer troligt borde ha ett tjeck-klingande namn. Coolare hockeyfrilla var det länge sen man såg i arenan, undrar om inte Kristoffer Berglund skulle ha legat i lä på den tid han körde med sådan. En annan grej vi noterade var att han måste ha haft halva damasken under benskyddet med tanke på att hans ränder precis stack upp över plösen och de andra hade sina just under knäet… 

+ + +

Vet ni vilka fem saker som Kovland hade på isen som vi inte hade? Fyra rightskyttar och ett ännu sämre powerplay.. vid några tillfällen fick de inte ens låna pucken. Stabilt BP i dag.. eller var det bara Kovland som var bleka?

Utförligare analys utlovas senare, i kväll eller tidigt i morgon. Watch out!

0 thoughts on “Knappast Grahn va?

 • 12 februari, 2011 kl. 18:49
  Permalänk

  Björklövens fd klubbdirektör Bedros S sa då och nu säger nuv. Styrelseledamoten Johan B att det löven håller på med är underhållningsbranschen. Jag hoppas att schemat kan tajtas till, att presentation kan bli bättre och att spelarna kan tagga till då de åker ut. Och lekbitenrummet…??? Nä men nu ska jag sluta gnälla. Gillade grek/amerikanerna som visade attityd, finess och vinnartakter. Och att Blixt rensar och röjer är 100% rätt.. Vi på sittplats får hjälpa laget genom att heja

  Svar
 • 12 februari, 2011 kl. 20:10
  Permalänk

  Svar till Matchspeakern (2011-02-12 18:49)
  Vi jobbar på det, men behöver mer folk. Såg dig på sittplats, men halsduk och allt. Bra jobbat, men vad krävs för att du ska bli ordinarie? Göte Wäl….?? Whatta bout that? Att dissa publiksiffran med kicken i halsen är väl en annan sak som kan diskuteras, eller hur? Vi vill nu förnya oss. varför ska vi då hålla kvar vid det som varit kvar sen forntiden?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: