Klubbfajten och Joni

 Norrhockey har bollat en hel del för både sponsorhuset och sportklicket i våra kommentatorsfält. Senast upplyste dom oss om att sponsorhuset nu kör något man kallar klubbfajten. Det är en fajt mellan hela 8500 registrerade föreningar där supportrar svara på frågor och rätt sdvar ger en poäng. Vinnande förening per den 31/5 belönas med 3 000 kr och Björklöven ligger just nu riktigt, riktigt  bra till. I går morse när jag loggade in (jo, jag gör mitt) låg Löven pyrt till, med endast 6 poäng. Efter detta har Löven snabbt avancerat till en imponerande toppnotering. I morse när jag skrev detta inlägg hade vi nått upp till hela 668 poäng. Av en slump dubbelkollade jag detta just nyss innan publiceringen och då har vi skrapat ihop ytterligare 136 poäng!! Under samma tid har tvåan Uddevalla samlat ihop ynka 20 poäng. När Lövenfans gör något är det inga halvblessyrer. Ni som inte redan gjort ert, sätt igång genom att registrera er gratis och sen svara på 15 rätt lätta frågor/dag (många kommer om och om igen!) och ge Löven 1 poäng per rätt svar.

Jag har inte 100 000 tals kronor att sponsra klubben med, men jag gör vad jag kan. Vad gör du?

+++

Sen är det nu klart med att Joni Lindlöf följer Marcus Waldehagen till Kristianstad. Läs mer här. Bloggen önskar Joni lycka till.

0 thoughts on “Klubbfajten och Joni

 • 18 maj, 2011 kl. 10:07
  Permalänk

  Förutsättningarna att dra in pengar till Björklöven borde väl vara större än till typ Karlskrona om man ser till befolkningsunderlaget och därigenom flera/större sponsorer. Men nu verkar det vara det omvända. Hur kan det komma sig ?

  Svar
 • 18 maj, 2011 kl. 11:01
  Permalänk

  Svar till B.G. (2011-05-18 10:07)
  Numera riktar sponsorerna in sig på bredd-idrott och lägger inte pengar på ”elitsatsningar”. Bakom Karlskrona ligger ju Mr Championship Manager Fahlander.

  Svar
 • 18 maj, 2011 kl. 17:11
  Permalänk

  Här var det röstat!

  1. Björklöven 1617p
  2. Lunds VK 855p
  3. Uddevalla Konst… 829p

  Svar
 • 18 maj, 2011 kl. 22:39
  Permalänk

  Det är lite detta som är tanken med norrhockeyn. Att hjälpa till å förbrödra alla hockeytokar norr om Dalälven. Sponsorhuset är ett steg att marknadsföra både bland oss som redan är inbitna fans men framförallt de som har tappat lite intresset för hockeyn. Här har vi chansen att få tillbaka de som just tappat intresset . Kanske inte kommer gå på alla matcher men ändå på ett enkelt sätt stötta hockeyn ändå. om inte så kanske de kan köpa nått från alla de butiker som finns på sponsorhuset och på så sätt få tillbaka intresset för just hockeyn. Ni i löven verkar ha fattat galoppen. Fortsätt sprida infon. Var gång de klickar fram lövens sida så kommer minnerna tillbka hur det var förr. Hjälper er gärna än mer om ni får för er att jobba på stan under sommaren. Nått jag kan tänka mig skulle kunna funka ganska bra är halvapottenlotterna på stan var lördag några timmar för att sen ha dragningen typ kl 14 på en lämplig plats. På detta sätt kommer folk höra om just löven även de som inte redan är inbitna och på så sätt få än fler intresserade framöver. Så vad ni än går sitter står så be dem stötta löven med små medel. det är själva massan som framöver kan göra de stora förändringarna för just björklöven i detta fall. Kör hårt vänner.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: