Klassforward klar för Björklöven

Det har ropats efter spets, det har ropats efter en till center. Nu har rösterna blivit bönhörda enligt uppgifter till bloggen.

Klubben har dock konstant svarat att man är helt beroende av de pengar som kommer in via insamlingen till supporterspelaren som i dagsläget uppgår till dryga 174.000 kr, en bit över hälften mot uppsatt mål. Ändå landade Björklöven i dag en spelare yttersta toppskiktet av hockeyallsvenskan, en spelare som bara måste kosta betydligt mer än så, nämligen Kevin Goumas!

Kevin behöver nog ingen större presentation. Han var stor del i det Mora som i förfjol tog steget upp i SHL, svarade för hela 53 poäng på 61 matcher, men fick fjolårssäsongen förstörd av en knäskada. Nu är han dock fullt återställd och fick ett tryout-kontrakt med just Mora, ett försök som föll ut negativt där, men som nu enligt uppgift alltså blir till vår fördel. Ett flertal toppklubbar i hockeyallsvenskan ska ha velat ha Kevins underskrift, men ska då enligt uppgift till bloggen valt Umeå och Björklöven. Kevin är både användbar som center och ytterforward.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

5 thoughts on “Klassforward klar för Björklöven

 • 18 september, 2018 kl. 13:15
  Permalänk

  Såg några av Moras matcher i sca-cupen o där gjorde goumas inge större väsen av sig…Hoppas att ett nytt lag o kontinuerligt spelande av matcher kan få honom att hitta formen från 17/17 i mora 🙂

  Svar
  • 18 september, 2018 kl. 13:17
   Permalänk

   Jo, samma här, men det finns mycket att plocka ut ur den kroppen. Nu släpper pressen och då lär han leverera. Tro mig.

   Svar
  • 18 september, 2018 kl. 13:19
   Permalänk

   Säsongen 16/17 såklart…

   Svar
 • 18 september, 2018 kl. 13:46
  Permalänk

  Kan vi bara för en gångs skull slippa att ha en handfull av våra bästa spelare skadade 24/7 så vi kan få ha fullt lag till matcherna. Nu önskar jag att vi kan få en bra start på serien och hänga på topp 4 från början. Eller blir det som vanligt. Kul dock med Goumas, spännande.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: