– ”Klart vi hade varit en resa!”

Bloggen mötte upp Björklövens sportchef Daniel ”Dalle” Johansson för att höra hans tankar kring dels säsongsinledningen, men även hur tankarna går kring att spetsa truppen under säsongen.På samma sätt som sist droppar vi några namn (Elias Granath, Jeff Wojwitka, Mike Vernace och Andreas Holmqvist) för att se Daniels reaktion och även höra hans tankar kring de namnen..

Vi kan även lägga till att Stefan Öhman inte deltog på dagens träning pga av han fortfarande är lite krasslig, men någon fara för Moramatchen på lördag ska det inte vara. Däremot är det väldigt liten chans att William Quist kan delta, då han inte kunnat träna något under veckan på grund av att även han varit/är sjuk.

3 thoughts on “– ”Klart vi hade varit en resa!”

 • 8 oktober, 2015 kl. 21:51
  Permalänk

  Bra att ni ligger på honom men samtidigt måste man ju beakta det faktum att endast en fjärdedel av serien är spelad och att vi faktiskt ligger topp 3! Ingen panik alltså och gott om tid att få ordning på brister! Det kanske är klokare att avvakta för att tydligare se behoven längre fram på säsongen! Det är trots allt i mars vi ska vara som bäst!!!

  Svar
  • 9 oktober, 2015 kl. 11:23
   Permalänk

   Visst är de bra att vänta och se och inte ta förhastade beslut, men med sju backar är vi för skadekänsliga.

   Svar
 • 8 oktober, 2015 kl. 22:10
  Permalänk

  Älskar dom har intervjuerna. Bra och intressanta frågor. Tycker Dalle ger ett så himla gott intryck. Han är lugn och sansad. Inte massa floskler. Fantastiskt kul att ha er som hela tiden fixar massa intervjuer och artiklar flera gånger om dan. Vi Lövensupportrar är verkligen lyckligt lottade. Nu får vi hoppas vi tar Mora så att vi på allvar hänger på i toppen och lämnar undre halvan bakom oss rejält. Kom igen nu Löven.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: