Klart: Morgondagens final skjuts upp!

Nu är det bekräftat att morgondagens final ställs in.

Björklöven förklarar följande på sin hemsida.

Morgondagens match (21 april) mellan Björklöven och Timrå är inställd på grund av misstänkt covid-smitta i Björklöven.

– PCR-tester har tagits och när provsvaren kommer vet vi hur ytterligare matcher kan påverkas.

*

Sportexpressen uppger följande kring hur det här påverkar framtiden.

Hockeyallsvenskans vd Gabriel Monidelle berättar att finalserien kan komma att förlängas – trots att flertalet av spelarnas kontrakt går ut den 30 april.

– Vi måste ju agera utefter vad testresultaten visar så klart men visar de att vi kan skriva så kan vi klämma in finalerna innan den 30 och skulle vi inte kunna göra det så har vi tagit fram riktlinjer för hur vi ska göra för att det kan vara att spelare har signat för ett annat lag. Då finns det både det kontraktet att ta hänsyn till och försäkringsfrågor.

– Där har vår sportchefsgrupp tillsammans med SHL tagit fram riktlinjer för det.  Det blir lite bökigt men det ska inte sälla till med några problem. 

Något extra ekonomiskt stöd för att förlänga kontrakten är inte att vänta men Monidelle tror inte att det kommer att ställa till det för klubbarna. 

– Det är upp till varje klubb hur de gör med sina kontrakt de får ta ett snack med de spelarna. Men där har vi haft ett gemensamt snack i hockeysverige att det är klart att spelare ska kunna spela klart sina finaler. Det kommer att lösa sig men det är klart att det är lite problematiskt.

Det ska vara fler än fem spelare i Björklöven som smittats.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

4 thoughts on “Klart: Morgondagens final skjuts upp!

 • 20 april, 2021 kl. 19:16
  Permalänk

  Detta kanske kan förklara Lövens trötta o håglösa spelare igår, hur många är smittade o hur länge tar det innan de är pigga o klara för spel. Denna förening har allt emot sig när det gäller att kunna kvala upp till SHL det verkar aldrig ta slut på motgångarna. Skellefteåborna mår bara bättre o bättre.

  Svar
 • 20 april, 2021 kl. 23:32
  Permalänk

  Kanske delvis förklarar lövens 0-7 kollaps? Känns väldigt ovisst nu minst sagt……..

  Svar
 • 21 april, 2021 kl. 07:58
  Permalänk

  Lite märkligt hur ni på Löven4Ever reagerar kan jag tycka. Wallson och Rahimi har fått dödshot efter en tackling ( ingen sett riktigt ) Hellström får 3 matchers avstängning för tackling som orsakade näsblod.

  Adam Plant har tagit hjärnskakning efter hjärnskakning. Förra matchen ifrån denne 3 minuter vridandes vrålandes knäskadade Hartmann.

  Harald Luckner såg inte Rahimis tackling ( ser Harald någonting ) men sen pratar han om överfall och uppe i studion hakar Helber ( detta är hans karriär chans ) på och tar en intervju med Lill-Dahlen
  som glosögt får fem minuter i rutan för att dra upp drevet …

  Drevet går och Andreas Lidén ( vem är det ?) tar avstånd från Löven …

  Löven4Ever ?

  Svar
 • 21 april, 2021 kl. 18:13
  Permalänk

  Haller pa (ar redan) o bli den mest absurda sasongen nagonsin. Ett ganska kaotiskt Bjorkloven med en del floppande nyforvarv, 7-0 i match 2, Rahimi o Hellraiser avstangda kanske hela sasongen och nu Corona virus i laget. Kan bli TV serie av detta. Vad hander nast?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: