Klart med mv-tränare!

I dag ett PM från Björklöven om att målvaktstränaren Markus Ekman Westman även han är klar för kommande säsong.

Per Kenttä sa följande: – Markus brinner för den här uppgiften och har gjort ett bra jobb i den här rollen i Björklöven de senaste säsongerna. Det känns bra att Markus fortsätter som målvaktstränare även kommande säsong.

Steken själv sa bl.a. följande: – Det känns såklart jättekul att fortsätta. Det finns en besvikelse från fjolåret som gör att man känner en revanschlusta men framförallt känns det bra att kunna fortsätta jobba systematiskt och långsiktigt. Jag ser framemot säsongen väldigt mycket med ny chef och delvis nytt lag. Det ska bli intressant att samarbeta med Per Kenttä framöver. Jag har en riktigt bra magkänsla och tror stenhårt på Björklöven och föreningen på lång sikt.

* * *

Glöm inte bort bloggens V75-system till förmån för Supporterspelaren 19/20, utan gör som Per Kenttä och bidra du också!

Alla bidrag till systemet tas tacksamt emot och a ska alltså swishas till 070-517 34 76, allra senast i morgon lördag den 25 maj kl. 13:00. I skrivande stund cirka 1 800 kr insamlat, men vi kan bättre och vi hoppas på ett än större system.

Spontana kommentarer eller tankar..?! Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår partner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: