Klart: Junior rakt in i första

Björklöven har slöäppt laget inför kvällens viktiga bortamatch mot Tingsryd i Nelson Garden Arena och ser ut som följer.

Målvakter:
Adam Werner (Oscar Masiello)

Backar:
Mikko Pukka – Jakob Stenqvist
Simon Backman – Filip Westerlund
Simon Åkerström – Jacob Andersson
Niklas Pavel

Forwards:
Roope Talaja – Fredric Andersson – William Magnusson
David Lindqvist – Axel Ottosson – Lucas Eriksson
Marcus Jonsson – Filip Riiska -Mattias Granlund
Emil Norberg – Jacob Peterson – Erik Rainersson

Saknas:
Cody Murphy (tränar i rött dvs ej tacklingsbar), Alex Hutchings (kör för fullt, kanske kan spela på fredag), Jonas Emmerdahl (comeback väntas på fredag), Stefan Andersson (käkskada, borta 2 veckor).Tobias Hage och Isak Stenlund-Ädelgran är långstidsskadade. Brock Trotter (ej spelklar). Austin Farley (avstängd grundserien ut) samt Nicklas Johansson av okänd anledning.

Spännande att William Magnusson i förstalinan, även om vi nog trodde att man skulle lyfta in Jacob Peterson där, men i och med att Nicklas Johansson inte finns med får vi väl en centerbrist som kan förklara valet. Sen blir man givetvis nyfiken vad sportchef Fredrik Grönberg lägger in i det han sa på hemsidan igår: – Jag förväntar mig faktiskt att samtliga spelare kommer att vara tillgängliga till någon eller några de avslutande matcherna av grundserien utom Tobias Hage som mer osäkert i dagsläget.

Gäller det även Murphy, Andersson och Stenlund-Ädelgran? Då ser det helt plötsligt en rejäl konkurrenssituation i laget inför en eventuell slutspelsserie. Hur tolkar ni uttalandet?

3 thoughts on “Klart: Junior rakt in i första

 • 27 februari, 2018 kl. 16:09
  Permalänk

  Jag har slutat bry mig om lövens uttalande då det gäller spelarna status det har varit för många dimridåer och rena lögner under säsongen. Men oavsett det så krävs det nog seger ikväll om chansen till play off ska leva på riktigt.
  För övrigt ta inte åt er av den skit som kastades mot er efter Trotter inlägget igår. För det första har ni er fulla rätt att skriva vad ni vill på er egen blogg, för det andra så är det väl just det som sportbloggar är till för förmedla rykten med mera, för det tredje så väljer man ju vad man vill läsa.

  Fortsätt ert bra jobb med bloggen ! Blir roligt när silly season drar igång igen.

  Svar
 • 27 februari, 2018 kl. 16:57
  Permalänk

  Dags för Björklöven att ta ett allvarligt snack med Farley. Grabben borde ju trots sin ungdom begripa att han måste se till att hålla ordning på sin känslor då hela laget drabbas av hans känslostormar.

  Svar
 • 27 februari, 2018 kl. 20:23
  Permalänk

  Pinsamt lag o ledning !! Står o snackar om att varje match är av slutspelskaraktär ! Alla poäng är så mycket värda .. O spelet man visar upp liknar div 1 !! Skotten 30-10 efter 2 perioder mot Taif .. bara helt sjukt pinsamt !! Har inget i playoff o göra .. inte ens värda publik tamefaan

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: