Klart: Ingen Murphy mot Oskarshamn

I dag åkte Björklöven iväg ned till Oskarshamn för morgondagens bortamöte i Be-Ge Hockey Center och gårdagens nyhet att IKO försvagats då Kevin Marshall återvänt till Rögle…

Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

… måste givetvis jämnas ut och mer därtill då Austin Farley stannar hemma pga av sjukdom. Förvisso fanns förhoppning att Cody Murphy eventuellt skulle vara redo för spel, då han bl.a. tränade powerplay idag, men så är inte fallet. När bloggen får tag på Joakim Fagervall under kvällen förklarar han att Cody Murphy inte följt med laget ned till Oskarshamn. – Var ju första träningen idag, fortsatte han. Lite oförklarligt i min bok att han då enligt uppgift deltog i PP-träningen, en specialgren som laget inte behärskar till fullo just nu. Kanske läge att lira in den som faktiskt ska spela där imorgon??

Hur ska då laget formeras imorgon? – Inget bestämt än. Ska sova på saken, berättar Fagervall vidare. och tillägger. – I övrigt samma lag som senast.

Får jag leka coach så blir förstås backsidan konstant, men bland forwardslinorna hade jag satsat hårt på tre linor och en fjärde som möjligen, kanske , i brist på annat skulle få viss liten istid för att avlasta och spela strikt 0-0.

 

Forwards:
Roope Talaja, Fredrik Andersson , Alex Hutchings

Nicklas Johansson, Axel Ottosson, David Lindqvist

Marcus Jonsson, Kim Karlsson, Andreas Vikström

Erik Rainersson, Filiph Åström, Emil Norberg

***

Era tankar inför morgondagen? Skriv en kommentar…

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

6 thoughts on “Klart: Ingen Murphy mot Oskarshamn

 • 27 oktober, 2017 kl. 18:44
  Permalänk

  Hade nog bytt vikström med rainersson annars samma uppställning

  Svar
  • 27 oktober, 2017 kl. 19:03
   Permalänk

   Tänker att den linan faktiskt fungerade bäst mot Timrå. Därför fick Wikström gå där.

   Svar
 • 27 oktober, 2017 kl. 19:00
  Permalänk

  Ja med den svaga uppställningen Löven har tillgänglig nu hoppas jag de spelar väldigt defensivt mot Oskarshamn och satsar på kontringar när deras spelare tappar pucken och slarvar samt tar vara på pp lägena som alltid blir när hemmalaget med fullsatt hall i ryggen kommer dra på sig utvisningar och bli för ivriga gäller det spela kallt och gärna ta en icing eller 2 för lugna ner hemmalagets press sen måste Werner höja sig ordentligt och inte bara ta det han ska utan oxå lite mer..

  Svar
 • 27 oktober, 2017 kl. 19:55
  Permalänk

  Oj, vad förvånad jag skulle bli om Löven vann i Oskarshamn med det laget. W.O men man spelar matchen?

  Svar
 • 28 oktober, 2017 kl. 09:44
  Permalänk

  Alla skador…. Tänk om det är folk utifrån som betalar våra bästa spelare under bordet för att dem ska påstås vara skadade 😉 . Hur otursförföljda kan vi bli ??? Ni spelar vi smart och tar hem detta.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: