Kl 14 i vanlig ordning

I vår intervju med sportchef Grönberg härom dagen så hintade han om flera redan kontrakterade spelare och att något kunde hända.

Jag citerar:

Så klart en väldigt hypotetisk fråga, men när presenterar du nästa spelare? – Ja, nu har det gått några dagar sedan senast så i början på nästa vecka kan nog vara passande.

Början verkar alltså vara redan idag, då Björklöven via sociala medier i vanligt ordning presenterar ett nyförvärv kl 14.00. Vem kan det då röra sig om? Alexander Wiklund? källor säger att han är klar, men att det samtidigt inte behöver vara honom idag. Mikael Frycklund? Det senare helt taget ur luften men ju haft Fagervall i Västerås och passar in i systemet. Säga vad man vill om Björklövens silly season men inte mycket läcker. Vem tror ni? Fältet är som vanligt fritt…

 

3 thoughts on “Kl 14 i vanlig ordning

 • 7 maj, 2018 kl. 13:51
  Permalänk

  Boston Bruins och San Jose Sharks har ju spelat färdigt så troligen nån därifrån. 😉

  Svar
 • 7 maj, 2018 kl. 13:56
  Permalänk

  Ja, har vi några brunkande slitvargar som står utan kontrakt? Det är nog där vi ska söka…

  ”En kille som passar perfekt in i systemet, vårt tankesätt och som kommer till jobbet varje dag. Han slänger in en puck med jämna mellanrum, typ var sjunde match, men är väldigt poppis i omklädningsrummet. Men hans entré kommer vi kanske göra mål även med fjärdefemman inne. Nu har vi åtta centrar tilltänkta för fjärdelinan så vi har fem liknande spelare att signa innan vi spikar truppen!”.

  Bitter, inte jag inte!

  Svar
 • 7 maj, 2018 kl. 13:57
  Permalänk

  Brad Marchand skulle vara perfekt! En laglojal jävel som slickar motståndarna i fejan!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: