Kingen i båset!

Löven4Ever varvar grattishälsningar till jubileumsmatchen och Wallgrens introlåt med en helt vanlig intervju med vår kapten, Martin Johansson.

Hej Martin och tack för tre nya pinnar mot Kalix! Tjenare!!

Vad säger du annars om lagets inledning på serien och din egen insats?
Lagets inledning tycker jag inte att man kan gnälla så mycket på. Endast två tappade poäng hittills, men det är klart det finns många delar i spelet som vi kan göra bättre. Det gäller både laget och mig.

Men nog har det gått hyfsat va? Serieledning, blott två tappade poäng och endast 11 insläppta? Vad är det som hittills fungerat bäst?
– Visst har det som du själv säger gått hyfsat. Det som vi har lyckats bäst med än så länge är det defensiva spelet, att vi ofta har tre man hem och inte har släppt in så många mål Där har även målvakterna varit en stor bidragande orsak, boxplay har också varit bra.

Är det någon enskild spelare som överraskat positivt på dig, i så fall vem och varför?
Tycker att många spelare har varit positiva överaskningar, för ex, Waldehagen, Joni, Alex Ericsson, Joakim Wikström. De har alla visat att dom har kvalitéer som kommer att hjälpa laget.

Inramningen och publiken då? Ett snitt på 1925 efter fyra matcher är väl inte så illa, då har vi dessutom kvar Asplöven och inte minst jubileumsmatchen mot TSK på fredag. Vad känner du runt intresset och engagemanget när det nu är en form av nystart i Div 1?
Ett snitt på nästan två tusen är riktigt bra. Kan vi hålla det i längden ska vi vara väldigt nöjda.

Rent allmänt, försök och jämföra känslan och stämningen i laget jämfört med i fjol?
Stämningen i laget är bra, svårt att jämföra med tidigare år. Men det är klart det underlättar ju att man vinner matcher, blir liksom lite positivare då.. ha ha!

Har du någon hälsning eller uppmaning till alla grön-gula Lövenfans?
Hälsningen till alla grön-gula är att fortsätta att stötta laget och bidra till bra stämning på läktarna!!! Ni gör ett bra jobb!!

Stort tack Martin!
– Tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: