Kim Sunna

Alltid roligt när man kan inspirera andra att gräva, de som har betalt för att göra detta, då vi igår myntade att Kim Sunna vore en intressant kille för Löven. Redan då sökte vi honom  för en kommentar, men fick inte svar förrän alldeles nyss och så här lät det då. Inte mycket nytt givetvis, men allt ska ut.

Hur ser hockeyframtiden ut för dig? Blir du kvar i Kiruna?
-Hockeyframtiden är jäkligt oviss och det är inte alls omöjligt att jag blir kvar i Kiruna, men det beror jäkligt mycket på som man säger.

Några andra klubbar som visat intresse med andra ord?
– Det finns några klubbar som visat intresse, både div 1 och allsvenska, men inget konkret finns ännu.

Skulle Björklöven kunna vara ett alternativ?
– Visst skulle löven kunna vara ett alternativ men jag tror inte att skulle utvecklas mer där än här i Kiruna så det är väl främsta anledningen till att en flytt till en annan klubb i 1A känns tveksam.

Ok, känns kanske logiskt. Vad gör du för övrigt nu när hockeysäsongen är slut?
– När säsongen tog slut så vilade jag från träningen i två veckor och hälsade på hockeypolare runt om i Sverige men nu har jag varit nere hos min tränare Jocke Dettner på STAC i Ronneby och fått nya program för barmarken. Så nu gnuggar jag det 5 dagar i veckan och på helgerna är jag i stugan i Riksgränsen. Annars händer inte så mycket mer här i Kiruna.. Påsken firas i Riksgränsen, precis som det ska vara!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: