Kim kör vidare i Schweiz

Nu står det klart att Kim Karlsson förlänger sitt kontrakt med sin Schweiziska klubb SC Langenthal.

 

© Marcel Bieri

Kim har ju fått en smakstart med 13 poäng och +11 på 9 matcher i NLB-klubben och den klausul i kontraktet som gjorde att det kunde brytas efter en månad, men inte alls oväntat blir det nu förlängt säsongen ut.

Även om nu detta var positivt för honom så led han under kvällen då han i kontakt med bloggen följde debaclet mot Almtuna. -Vad är det som händer?? Är det ens 1 000 pers på plats? Vad trist, Gubbarna är värd så mycket mer! Han tyckte det självklart också var mycket jobbigt att se sin bäste vän William Quist bäras ut på bår.

Inför matchen kanske man kunde tycka att det borde vara mer på läktaren…efter matchen är det tveksamt. En sak är då säkert. Kim ser alla matcher han kan när Björklöven är i farten. För Evigt, för alltid som det heter…

3 thoughts on “Kim kör vidare i Schweiz

 • 6 december, 2017 kl. 23:22
  Permalänk

  Löven bygger ju själva upp sig som ett topplag. När de ytterligare en säsong underlevererar, så kommer såklart publiken svika. Denna säsong har det ändå varit bra publikt sett inledningsvis, men fortsätter de på detta vis så kommer det bli ännu tommare. Löven får nog snart bestämma sig. Antingen levererar de som ett topplag, ifall de vill vara det, eller så kör de på något annat kort. Typ vi är en uppstickare, håll på oss. Jag vet ärligt talat ett flertal fans som brann mer när vi slogs för att för att lämna ettan. Alltså jämfört med ett underpresterande lag i Allsvenskan som kostar mer än Pantern och alla dessa lag.

  Svar
 • 7 december, 2017 kl. 01:21
  Permalänk

  Håller med jiggen till fullo.

  Sen tycker jag att truppen är tråkig. Det saknas profiler som Karlsson, Quist, Palmebjörk, Hellström etc. Jag har svårt att riktigt få intresse för årets trupp.

  Bor inte längre i Umeå så kan inte ens fara på matcherna, men ganska ofta stänger jag av cmore innan slutsignalen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: