Kim Karlssons comeback..

..i siffror. I kväll blev det alltså totalt 22 byten och genom 17:12 minuter mest istid av samtliga gröngula forwards, ingen lugn inskolning således. Då tyder det så klart på att läkarna gett tummen upp och att det bara är att köra.

20161004_182627

På det sätt vi sett #6 Karlsson så långt denna säsong. Foto: Lövenbloggaren

Jag fick tidigare på ett inlägg skrivet från en solstol om att köra lugnt med Kim en kommentar från Nicklas G att jag inte skulle leka hobbydoktor. Finns så klart ingen anledning att göra det, men då man med mindre marginaler i truppen i bland tidigare velat ha tillbaka spelare väl snabbt efter skada ändå värt att lyfta frågan kände iaf jag.

Ingen big deal i och för i sig, men i årets trupp är det iaf trollgubben #6 Kim Karlsson den av de enskilda lirarna jag allra minst skulle våga chansa med.

Till sist alltså 22 byten och redan nu mycket speltid i PP som så här långt inte funkat under säsongen. Helt klart mycket förtroende för Kim från ledarnas sida, men i kväll syntes det rätt tydligt att Kim varit i från ett tag.

Tycker ändå redan nu att känslan kring Kim är positiv, visserligen genom honom och 7, 18 tre mindre och kvicka spelskickliga centrar med lite samma skills. Trots allt är det mångt och mycket kring dessa vårt offensiva spel nu byggs.

Utöver de drygt 17 minuterna totalt bl.a. 55% i tekningar och 3 skott, vill minnas en fin chans då Kim fintade skott och så när trädde in trissan men kassen kommer nog snart.

Hur tänker du själv kring Kims debut? Fältet som vanligt fritt..

One thought on “Kim Karlssons comeback..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: