Kim Karlsson fortsätter i Björklöven

Ja det står nu klart att Kim Karlsson fortsätter i Björklöven. Det meddelade klubbens hemsida idag klockan 14.00 Kim var tydlig efter säsongen att han inte hade några intentioner att spela någon annanstans. Han tror på detta och att Jocke Fagervall är precis vad både han själv och Björklöven behöver. Kim Karlsson har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över kommande säsong.

Tummen upp till förlängningen av Kim

Kim Karlsson kan bli en riktigt bra spelare igen med rätt förutsättningar. Nu har han en hel sommar att träna igång kroppen igen utan sviter från hjärnskakningen. Fagervall vid rodret är precis vad Kim behöver.

Följande skrev Björklöven på sin hemsida i samband med förlängningen av Kim:

27-årige Kim Karlsson är klar för sin femte säsong i Björklöventröjan. Den SHL-meritade centern har gjort drygt 18o matcher och närmare 100 poäng för Björklöven sedan ankomsten från Tingsryd.

– Kim har en mentalitet, tjurighet och enorm vilja att vinna som vi söker och det gör att han passar perfekt in i det system vi bygger. Det jag sett inledningsvis under försäsongsträningen övertygar mig än mer om att vi kommer att få se en ännu bättre Kim än vi sett förut nästa säsong, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall.

 

20 thoughts on “Kim Karlsson fortsätter i Björklöven

 • 5 april, 2017 kl. 14:26
  Permalänk

  Det här blir toppen ! Kim kommer förhoppningsvis att vara tillbaka i gammalt gott slag med en riktig försäsongsträning i kroppen. En Kim i toppform är alltid underhållande att se. Intressant att se vilka lekkamrater han får. Gärna en ”sniper” vid sidan.

  Svar
 • 5 april, 2017 kl. 14:41
  Permalänk

  Är kim vår spets? Visst han kan vara otroligt rolig att skåda på isen, men ska vi bli sämst 4a i serien behövs nog något annat också.
  Vill se SKÄGG! Några habila defensivbackar också för den delen…
  Lär ju inte finnas plats för #10, #28 och #91 nu hur som helst, #16, #37, #57 och #42 på backsidan måste också bort. #29 är väl avpolleterad redan?

  Vad ska in?

  Svar
 • 5 april, 2017 kl. 14:45
  Permalänk

  Nu är det nog slut på förlängningar. Nu ska nog truppen fyllas på med nya spelare.
  Vet ni vad som händer med Linus Fernström? Hade gärna haft kvar honom.

  Svar
  • 5 april, 2017 kl. 15:19
   Permalänk

   Exakt vad jag också hört, en som sänker stämningen i laget. Inte alls imponerad av denna förlängning.

   Svar
  • 5 april, 2017 kl. 16:11
   Permalänk

   Valde kim före TV och MÅ?
   Haha jo det gjorde de nog.. Hur kunde vi släppa sådana superbra tränare för att behålla kim?
   Vakna nu. TJ försvann för att han inte levde upp till det han värvades för.
   MÅ fick släpa hundhuvudet efter TJ och Dalles misslyckande men körde tillslut själv fast. Detta har inget med Kim att göra.
   Sedan skulle det vara otroligt intressant att höra dina belägg för övriga påståenden.
   Själv har jag inte hört någon spelare baktala kim.
   Tror du verkligen att en spelare som inte dyker upp på träningar eller mobbar lagkamrater blir långvarig i en klubb?
   Som sagt skulle vara väldigt intressant att höra dina belägg.

   Detta med rykten är nog inget man ska luta sig tillbaka på.
   Fick någon en 10 kg gädda i Åsele lär den ha vägt 30 kg innan nyheten är i umeå.

   Bra förlängning av Fagge, och litar på att han har böttre insikt i klubben och spelarna än vad vi har.

   Svar
  • 5 april, 2017 kl. 18:21
   Permalänk

   Stämmer det du säger hade han aldrig varit kvar. Gansja hårda ord, på snäppen till förtal kan jag tycka. Däremot är Kim en vinnare som ställer höga krav på sig själv och sin omgivning och det finns kanske de som inte kan ta det?

   Svar
 • 5 april, 2017 kl. 15:18
  Permalänk

  Litar på att Fagervall fatta rätt beslut!

  Svar
 • 5 april, 2017 kl. 16:10
  Permalänk

  Michael : Har du inte kommit över TJ ännu? Med harmoni i laget under Fagervall kommer du aldrig höra något sånt från någon. Oftast är det dom som vill mest och har störst ambition som gnäller när en grupp inte fungerar…

  Jättekul med förlängningen på Kim. Han kommer att visa oss sina trollkonster igen när han trivs och fått rehabilitera upp sig efter sin otursperiod. Det är så viktigt med stommen för en fungerande grupp…

  Svar
 • 5 april, 2017 kl. 16:11
  Permalänk

  Kim är en solklar förlängning. Dock tycker även jag att truppen är alldeles för dålig och vi kan nog precis som de två senaste säsongerna förvänta oss en kamp att undvika kvalspel. Dock är inte det Kims fel utan det är andra kontrakt som ställer till det

  Svar
 • 5 april, 2017 kl. 16:14
  Permalänk

  Jag är tveksam till Kim tror att det skulle vara bra för honom att röra på sig och för klubben att få in nytt blod. Fattar inte att man går ut med att målsättningen att man ska vara topp 4 nästa säsong och sedan signar man samma gamla spelare ( med ett undantag ) som förra säsongen klarade sig utan kval med ett nödrop. Men vad vet man, en sommar med hård träning med Öhman kanske gör susen 😉 Skämt åsido så måste man lita på att Fagervall gör rätt men nu måste det vara slut med förlängningar, nu MÅSTE det komma spets både framåt och bakåt.

  Svar
  • 5 april, 2017 kl. 18:15
   Permalänk

   Det kommer hända grejer, var så lugn.

   Svar
 • 5 april, 2017 kl. 17:14
  Permalänk

  Har alltid gillat Kim. Men…tillförde inte något extra i vinter sen han kom tillbaka.
  Tveksam ..bara upp till bevis att det blir bättre nu då.
  Håller med många här , inte stärks laget om man fortsätter så här att förlänga så många samt flera gamla på kontrakt , spelare , speciellt backar.
  Måste försöka riva…

  Svar
 • 5 april, 2017 kl. 18:37
  Permalänk

  Med tanke på Kims två senaste säsonger och hjärnskakning är han inte direkt ”het” på transfermarknaden. Jag tror att han är riktigt billig för Löven denna säsong jämfört med förra säsongen. Så att signa Kim billigt kan vara en riktig vinstlott för kommer han i form igen så har vi en riktigt bra spelare och hans sänkta lön kan gå till ett nyförvärv!

  Svar
 • 5 april, 2017 kl. 21:30
  Permalänk

  Att Löven skulle behålla en spelare, som är så hemsk som Michael försöker framställa honom, låter helt enkelt osannolikt. Det ska alltså vara en spelare som är illa omtyckt av alla andra spelare, men ändå väljer Löven att behålla honom trots att han inte ens var överdrivet bra denna säsong. Han måste ha någon hållhake på Löven isf, eller så är det Michael som hittar på eller starkt överdriver saker som någon påstått. Det där påståendet om mobbing är och nosar kring förtalsbrott. Denna blogg når ut till många människor, och när Michael påstår alla dessa saker så pekar han utan tvekan ut Kim som Klandervärd i hans levnadssätt. Fast det är ni på bloggen som ansvarar för kommentarerna, och det är faktiskt så att ni kan bli anmälda för detta brott. Fast det är kanske inte så troligt att Kim bryr sig om det Michael svamlar om i detta inlägg. 🙂

  Svar
 • 5 april, 2017 kl. 22:45
  Permalänk

  Skärpning i era kommentarer nu. det är inte okej med den här nivån. det här är rena påhopp och de accepterar vi inte på bloggen. hädanefter kommer vi måsta godkänna alla kommentarer manuellt vilket tyvärr kommer resultera i tid innan de syns på bloggen. men tyvärr ger ni oss inget val. tråkigt att man inte kan hålla en nivå utan att gå till personangrepp.

  Svar
  • 5 april, 2017 kl. 23:58
   Permalänk

   Otroligt trist att en del inte kan föra sig och tänka på vad dom skriver. Att kommentarerna syns direkt är väldigt smidigt och gör bloggen ”mer levande”, hoppas inte att kommentarerna minskar i antal.

   Svar
 • 5 april, 2017 kl. 23:02
  Permalänk

  Helt rätt, sakligheten får vi aldrig tumma på!

  Svar
 • 5 april, 2017 kl. 23:05
  Permalänk

  Jag måste bara förtydliga en sak angående min tidigare kommentar. Ifall ni på bloggen förhandsmodererar kommentarer, så är ni ansvariga för de kommentarer ni publicerar. Ifall ni inte gör det, så är det personen som skriver som är ansvarig.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: