Kevin efter chockbeskedet!

I dag fick han beskedet att han inte ingår i Björklövens planer för den kommande säsongen. Vi fick tag i Kevin Lindskoug för att höra hans tankar efter beskedet och det var en förståeligt fåordig Kevin vi fick ta på.

Megazone

Johan Löf / AXELLÖF

Det är färdigdansat för Kevin Lindskoug i Björklövens tröja. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Vad var din första tanke efter vad man måste beskriva som ett chockbesked? -Klart att det var oväntat. Det var extra tråkigt när jag ville stanna i Umeå för jag trivs här!

Vilken motivering fick du till att du inte ingår i klubbens framtida planer?-Frågade inte efter motivering!

Hann ni förhandla eller var det tack och hej direkt? -Ingen förhandling nej.

Megazone

24 thoughts on “Kevin efter chockbeskedet!

 • 4 mars, 2016 kl. 19:27
  Permalänk

  Jag är mållös, ska hela laget bytas ut för att föreningen inte har råd att lösa ut Tommy ”står med armarna i kors och tuggar tuggummi” Jonsson? En av få spelare som varit bra och som har vinnarskalle istället för gamnacke skeppas utan ens en diskussion?
  Säger så här: Kevins ersättare måste nästan vara i Henrik Lundqvistklass för att kompensera bortfallet av big K!

  Svar
  • 4 mars, 2016 kl. 19:30
   Permalänk

   DALLE ÄR TOTALT VÄRDELÖS!
   Hur kan man kasta bort en ung lovande målvakt sommar hållet toppklass i As!

   Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 19:32
  Permalänk

  Hoppa få att se en intervju där ni inte låter dalle slingra sig undan en förklaring till detta. Skeppar man en av seriens absolut bästa mv som dessutom var öppen för att stanna ska man kunna förklara sig. Annars pissar han på fansen som betalar hans lön.

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 19:36
  Permalänk

  Tack för allt Kevin. Lycka till och välkommen tillbaka när hjärntrusten lämnat. 🙂

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 19:43
  Permalänk

  Hur fan kan det gå till på detta sätt. Märks ju helt klart att Dalle är orutinerad. Att man sumpar seriens bästa målvakt som av någon lustig anledning vill va kvar i löven är en gåta som bara sopan Dalle kan svara på. Avgå!

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 19:45
  Permalänk

  ja vad säger man Tj ,,jävla pajas gör er av men fanskapet nuuuuu,,,,,,total tom i hela huvudet va fan enda liran som räddade löven denna Misserabla år kunnat vart en lägre liga om inte han fans,,,,, ut med TJ eller åk ur,, jävla grogg å ålder syn 😉

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 19:53
  Permalänk

  Kevin kommer i mina ögon alltid vara gröngul. Förhoppningsvis kommer det en härlig dag(då TJ och Dalle är bortblåsta) då Kevin återvänder. Önskar honom all lycka i framtiden och ett stort välkommen tillbaka.

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 20:05
  Permalänk

  Det viktiga är att du, Kevin, vet om att varenda skalle som någonsin besökt T3 eller sett en Lövenmatch senaste två åren hade velat se dig kvar i klubben. Beslutet är ett skämt och jag är redan avis på de lyckostar som får in dig i organisationen nästa säsong.

  Den här skiten har några få pappskallar med för mycket makt kokat ihop mot allas vilja!

  Lycka till Kevin och kör hårt. Tack för allt du gjort för oss. Vi förtjänade det inte!

  Svar
  • 5 mars, 2016 kl. 00:00
   Permalänk

   Tala för dig själv.

   Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 20:44
  Permalänk

  Va fan. Nu får Dalle göra en pudel. Be om ursäkt och lägga fram ett kontraktsförslag.

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 20:50
  Permalänk

  Om det inte finns en hund begraven här är det helt obegripligt?

  Hade Kevin tackat nej till nytt kontrakt hade det varit en dålig nyhet så det här är … ?

  Maegaard-Scheel tycker jag är en (av de inte så många) som kunnat få kontrakt med. Rätt många onödiga utvisningar javisst men en av de få forwards med vilja och som ibland kunde hålla i pucken och även hitta passningar. Nu vet vi ju inte vilka som kommer in men har svårt att tro att han inte skulle platsat i en 3-4 lina men det visar sig ju nästa år.

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 22:03
  Permalänk

  Fy fasen va dåligt!
  Något är riktigt fel i Björklöven.

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 22:43
  Permalänk

  Jag som Leksing hoppas verkligen vi får se Kevin i vår tröja. Kevin och Haukeland kommer nog utgöra ett riktigt bra målvaktspar som är utvecklingsbara. Har för mig att Lindskoug skulle gå till LIF om vi hade klarat kvalet mot Malmö i SHL, dock åkte vi ju ur.

  TJ och Dalle verkar vara ganska dyra att lösa ut, vilket leder till detta. Att spelare får gå istället för dessa två herrar. Jag hoppas verkligen ni får ordning på detta i Björklöven, som sagt ni är ett grymt klassiskt lag och det skulle kännas så illa att två tomtar som dessa två herrar förstör er förening.

  Jag håller både tummar och tår.

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 23:18
  Permalänk

  Det är inte för sent för att rädda felaktiga beslut. Men det krävs ju att man tittar längre tillbaka än denna säsong. Den kunskapen tror jag Fagervall har, om han orkar. Det krävs så mycket kunskap och balls om man ska göra det men det kommer kosta så mycket tid och pengar senare, om man inte gör det.

  Tittar vi i backspegeln kostade det 2 år bara att komma tillbaka till HA och ytterligare 2 år för att ens stanna kvar. Björklöven är inte ens ett stabilt lag i HA när man ska byta ut 3 av 4 pjäser.

  Man behöver inte födas i Umeå för att ha ett lövenhjärta men ska vi sparka ut alla som vill har ett hjärta för stackars Björklöven och vill spela för klubben utan ens en förhandling?

  Jag tycker vi ska blicka framåt men jag tycker fortfarande att det är tråkigt att en sådan som Olof Mårs lämnade med orden: Dom frågade inte ens! Jag kommer ihåg det så tydligt, han var sågad av allt och pga skada och fick på nåder spela 13;e forward. Vem gjorde mål i första powerplay han fick spela?

  Wargh statistik på samma kval var 5+7 på 9 matcher. Palmebjörks statistik på samma matcher var 3+6 med bruten axel. Förra säsongen var Kevin outstanding bland skitlagen och det finns inte en chans i helvete att Björklöven hade förlorat en negativ kvalserie oavsett medspelare. Det är dom jävla idioterna vi ska skicka nu?

  Ni fattar inte vad ni gör.

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 23:32
  Permalänk

  Det jag menar är att det där är matchvinnare och inga idioter.

  Man sparkar inte matchvinnare. Och det är helt orimligt att behandla dessa som idioter.

  Gör om, gör rätt, har aldrig mer varit så aktuellt. Vi förlorar och vinner tillsammans. Men jag är tveksam till att man klarar ett negativt kval utan hjärta. Som vet att nämna spelare har. Alla forwards, backar och målvakter kommer vara bättre och ha ett större hjärta för Björklöven?

  Finns det någon som tror på det, förutom TJ och Dalles polare?

  Svar
 • 4 mars, 2016 kl. 23:33
  Permalänk

  Helt jävla sjukt, totalt hål i huvet Dalle mfl måste bort…Utan Kevin hade vi spelat negativt kval, defå vinnarskallar som ställer krav tas oavkortat bort från föreningen, styrelsen gör ingenting???

  Svar
 • 5 mars, 2016 kl. 04:47
  Permalänk

  Det som bidrog till att Daniel inte ville ha kvar Kevin var när han skällde ut sina egna medspelare (Oskarshamns-matchen tror jag bestämt). Fråga Daniel själv.

  Svar
  • 5 mars, 2016 kl. 06:44
   Permalänk

   Låter ju märkligt eftersom det.knappt finns några spelare kvar från den matchen. Alla har dragit. Hallå hallå, det är tomt nu..

   Svar
  • 5 mars, 2016 kl. 11:33
   Permalänk

   Det stämmer inte.
   Jag pratade senast igår med spelare i laget angående deras åsikter om Kevin och INGEN vill ha bort honom.
   Anledningen till att Kevin får lämna är för att han och TJ inte kommer överens. Det är vida känt att dom två hatar varandra.
   Det finns ett problem i laget idag, och det stavas tränaren. Han har gjort sig ovän med de spelare som borde stanna för att bygga laget runt.
   Dalle springer TJs ärenden och kickar folk till höger och vänster.
   Och ifrågasätt inte det, det är så.

   Svar
 • 5 mars, 2016 kl. 08:32
  Permalänk

  Alla förstår att nåt är totalt galet då personlig prestige går före sakfrågor.
  Föreningen styrs av personer utan riktiga ledaregenskaper, personer med titlar innebär inte klokskap med automatik, nåt annat än svagt ledarskap kan man inte utläsa av alla jävla 1000 dubbelfel, när skall detta ta ett slut?

  Svar
 • 5 mars, 2016 kl. 12:37
  Permalänk

  Jag byter också lag Kevin ..

  Svar
 • 6 mars, 2016 kl. 06:58
  Permalänk

  Ah, detta är hockey…

  Kevin har inte varit ngn fantom detta året. Medioker och förlorat nästan alla straffläggningar. Spelarna har läst av honom.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: