Kenttäs sms om matchen och egna förlängningen!

Om ni brukar kolla in sajten Löven4Ever så vet ni också att vi i eftersnacken brukar få en kort kommentar från sportchef Per Kenttä. Denna gång kom sms:et lite senare pga. en bilresa norröver varför den inte kom med i vare sig eftersnack eller reflektionerna.

Hur löd då Pers kommentar kring matchen?

– Jag tycker vi gör en säsongens bästa insatser och spelar en bra och rolig hockey som vi får betalt för!

*

Sedan då bonusfrågan kring hur det känns att förlänga med ytterligare två säsonger?

VD Blomberg & sportchef Kenttä. Foto: Lucas Norlin

– Jag trivs och vill stanna i Umeå, vi har någonting bra på gång och kan bygga inför framtiden!

På mitt svar om att han gett oss alla fans och partners hoppet tillbaka igen. Att han på ca 6 månader blivit nästan helt odödlig och samtidigt visat hur usla hans föregångare varit.. samt att det är otroligt kul att han satt Löven på hockeykartan igen svarade Per med två hjärtan.. ett grönt och ett gult!

Det säger lite om Kenttä.. Vi är tillbaka, än så länge bara på hockeykartan men vem vet hur långt det här gröngula tåget med ständigt utsålda A3 kan räcka?

Kommentarer, tankar eller andra reflektioner.. fältet som vanligt fritt!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Kenttäs sms om matchen och egna förlängningen!

 • 4 januari, 2020 kl. 20:59
  Permalänk

  Bra jobbat bloggen, ni gör alltid ett toppen resultat! Kan ni luska i om det finns planer att bygga ut hallen? , stan är betydligt större än förr och intresset är stort. 1000-2000 fler platser vore perfekt.

  Svar
 • 5 januari, 2020 kl. 12:00
  Permalänk

  Har skrivit det tidigare och gör det igen, Per Kenttä är den enskilt viktigaste värvningen till Björklöven någonsin. Och det bästa är att det här är bara början, fortsättning följer…………. och den fortsättningen ser vi alla fram emot.
  Hoppas så otroligt mycket på att Per lyckas förlänga med framförallt Cannatta och Palmqvist men även några andra och även med Jocke och Kimby som gjort ett grymt jobb med laget.

  Svar
  • 6 januari, 2020 kl. 17:28
   Permalänk

   Håller med dig Plocken. Dock tror jag Cannata stannar vid en dröm. Möjligen om vi skulle gå upp. Tycker vi har en bra stomme redan nu och med Kenttä, Freddan och Cooper på pappret så har föreningen redan nu visat att man vill mer! Kenttä lockar spelare, så är det bara. Vill tränarna vara kvar så får dem kontraktet, det är jag övertygad om.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: