Kenttä: – Viktiga är att det blir rätt!

I fredags presenterade sportchef Per Kenttä en viktig signering med centern Axel Ottosson.

Sportchef Per Kenttä. Arkivfoto: Löven4Ever

Sedan är det för Löven som många andra lag i ligan, det är för fler lag lite oklart på tränarfronten.

Det som hänt efter säsongen är att Robert Kimby presenterats som Almtunas nya headcoach, Karl Helmersson blir ny tränare i BIK Karlskoga, Håkan Åhlund har därefter presenterats som AIKs nys tränare och slutligen har Mattias Karlin ritat på för tre nya säsonger med Västervik.

En klubb som efter säsongen tappat spelare på löpande band är MODO, men de har iaf klart med sin tränarduo Hellkvist och Styf inför 20/21.

Gagervall & Kimby Foto: Lucas Norlin

Utöver att Kimby presenterats som Almtunas nya tränare har headcoach Jocke Fagervall lämnat för nytt uppdrag som head för Malmö Redhawks.

Sajten har nu varit i kontakt med sportchef Per Kenttä och ställt frågan hur nära han är och hur snart han hoppas kunna presentera en lösning på tränarfrågan. Per hälsar att: – Jag jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Det viktiga är att det blir rätt, sedan får det ta den tid det behöver!

Kommentarer, tankar eller reflektioner kring den senaste kontraktsförlängningen med Axel Ottosson? Eller möjligen beskedet kring tränarjakten.. Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: