Kenttä till Björklöven?

Ska bloggen högsta önskan slå in redan innan jul? Ja, ska man tro Mr Madhawk, vilket man alltid ska har den redan gjort det.

Per Känttä har alltså utnyttjat den klausul i kontraktet som bloggen tidigare förklarat finns och brutit sitt kontrakt med serieledande IK Oskarshamn. MrMadhawk skriver i sitt inlägg att ”Uppgifter från tillförlitligt håll säger att succémannen istället hamnar i Umeå, och Björklöven. En källa uppger att ”Kenttä är överens med Löven om ett treårskontrakt, men jag vet inte om det är någonting påskrivet än”. Vi vet alla att MrMadhawk inte skriver sådant om han inte har hängslen, livrem och trepunktsbälte, vilket innebär att vi kan ta detta med en ganska stor skopa sanning. Hur underbart är inte detta? Känns verkligen som att Per Kenttä är mannen som kan omvandla även det sportsliga till tipp topp i Björklöven.

Era tankar om detta? Skriv en kommentar…

6 thoughts on “Kenttä till Björklöven?

 • 18 december, 2018 kl. 12:46
  Permalänk

  Perfekt! Nu blev hockeyn i Umeå rolig igen blir att gå på match på torsdag bara för att visa att de fattat ett bra beslut till slut. Nästa år är säsongskortet tillbaka iaf.

  Svar
 • 18 december, 2018 kl. 14:03
  Permalänk

  Jaaaaaaaaaaaaaaaa….. detta är för bra för att vara sant, och 3 år. Vi måste bara först invänta en bekräftelse från Björklöven. Hoppas nu bara detta stämmer.

  Svar
  • 18 december, 2018 kl. 15:01
   Permalänk

   Det lär nog inte komma förrän avtalet med Oskarshamn upphör och om man inte kommer överens med löven lär inget nämnas förrän den sista mars.

   Svar
 • 18 december, 2018 kl. 21:55
  Permalänk

  Hoppas han kan fortsätta leverera då så att inte all press o förbannelse som verkar finnas i Umeå slutar illa.
  Jag är i alla fall glad o positiv till denna värvning

  Svar
 • 19 december, 2018 kl. 09:20
  Permalänk

  Per är klar för löven från och med april 19 på ett 3 års kontrakt. Det har jag fått bekräftat av pers kompisar från Haparanda

  Svar
 • 9 januari, 2019 kl. 10:29
  Permalänk

  Hörde att han hade en SHL-klausul och att kontraktet är rivet och han går till antagonisterna 13 mil norrut.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: