Kenttä: – Låter klyschigt så man spyr, men det är sanningen!

Löven valde Mora före Västervik och vi kollade så klart läget med sportchef Per Kenttä om anledningen till det.

Sportchef Per Kenttä meddelade kort följande apropå valet. – Svårt val eftersom det är två lag och det krävs att vi visar upp oss från vår bästa sida. Vi tror Mora passar oss bättre och var sämre rankade.

När det gäller vad som blir viktigast i serien mot just Mora och vilka deras toppar är blev svaret: – Viktigaste parametrarna är det klassiska, målvaktsspelet, special teams och hålla sig borta från utvisningsbåset. Jag förväntar mig tighta matcher rakt igenom så ovan låter klyschigt så man spyr men det är sanningen. Mora är giftiga framåt och har ett bra powerplay.

Möjligen lite överraskande att vi valde Mora när vi klart bättre statistik mot Västervik under säsongen, men Kenttä och coach Wallsson m.fl. har säkert koll på grejerna och fog för sina val.

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

2 thoughts on “Kenttä: – Låter klyschigt så man spyr, men det är sanningen!

 • 20 mars, 2021 kl. 09:52
  Permalänk

  Tror att dom valde Mora,för att dom har ett mer struktuerat spel.Västervik vet man aldrig vad dom kommer med….!
  Ett bra val.Tycker Moras defensiv kan svikta betänkligt ibland.Men,dom är givetvis inte ofarliga framåt.En kul matchserie tror jag.Löven bör vinna med sin bra mycket bredare trupp.
  Tre raka.

  Svar
 • 20 mars, 2021 kl. 10:48
  Permalänk

  Kommer vi ut starkt och tar ledningen så är Löven jobbiga att möta! Vi måste också komma ihåg att Mora inte är några übermänsch men att vi måste vara ödmjuka i uppgiften! Tippar 3-1 i matcher till Löven.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: