Kenttä: – Ingen förändring i antal personer och roller!

I sportchefskollen – maj var det en fråga som av oförklarlig anledning aldrig ställdes, vi ville så klart även få med det allra senaste i jakten på den assisterande tränaren jämte Hans Wallsson.

Se därför detta som en komplettering och i viss mån uppdatering med sportchef Per Kenttä.

Du nämnde i intervjun senast (länk) att angående den assisterande tränaren kände du absolut ingen stress utan det får ta den tid det tar. Finns det något nytt att säga kring processen och jakten på den assisterande tränaren? – Vi har ett antal kandidater vi tittar på och kommer inleda processen med intervjuer inom kort.

Övriga teamet då, när hoppas du kunna presentera detta (team manager, mv-tränare, psykolog etc.) och kan det bli några förändringar jämfört med föregående säsong? – Ingen förändring mot föregående säsong i antal personer och roller. Men jag återkommer när vi har nyheter kring teamet runt omkring laget.

*

Mer än så fick vi inte veta, men svaret på sista frågan öppnar ju iaf upp för spekulation kring att det kan bli ytterligare någon förändring kring laget. Vem eller vilka det kan röra återstår att se, men helt klart kommer teamet runt laget se annorlunda ut längre fram. Det vet vi bara genom att det blir minst två nya tränare, ev. ytterliagre någon viktig pusselbit.

Vad är dina tankar kring just den assisterande tränaren och även det övriga teamet runt laget? Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Kenttä: – Ingen förändring i antal personer och roller!

  • 8 maj, 2020 kl. 08:09
    Permalänk

    Ryktas om att Steken inte blir kvar. Tråkigt isåfall. Han har väl ett riktigt stort Lövenhjärta?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: