Kenttä: – Har tyvärr inget datum att ge!

Sportchef Per Kenttä fick nyligen en fråga från VK (länk) hur jakten på den assisterande coachen går. Per gav då bl.a. följande svar: – Vi har träffat en del kandidater och hoppas att ha det klart inom kort, mer kan jag inte säga, förklarar Per Kenttä för Sporten.

Exakt när något kan presenteras var alltså ännu oklart. – Om det blir i veckan eller kanske nästa vet jag inte!

Bloggen följer nu upp med frågor kring hur det blir med team manager J-O Eklund och ex.vis mtrl där Lars Stenmark sedan tidigare lämnat för Leksand och SDHL. – Jag jobbar med lösningar kring organisationen. Har tyvärr inget datum att ge i dag!

Apropå ekonomin även en fråga kring ex.vis de två psykologer som funnits runt laget och vad som händer med dem. – Jag kan inte säga så mycket mer än att vi ser över organisationen och det pågår förhandlingar med nyckelpersoner kring den.

Finns det något du kan säga mer konkret kring de kostnader du ser över och hoppas kunna kapa? – Inte i dag, jag får återkomma när allt är färdigt med en utförligare förklaring.

*

Sedan, om du inte hunnit köpa säsongskort, bästa priset t.o.m onsdag 5 juni. Klicka på länken för att lösa just ditt säsongskort.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: