Kenttä: – Förstår inte de ryktet!?

Det har surrat rykten under en period och även om sportchef Per Kenttä egentligen tagit semester ville bloggen ha svar på ett antal frågor, som vanligt är Kenttä på plats. Och närvarande, det känns alltid tryggt.

Första frågan gällde då eftersom det sägs att Deilert, unge Popovic samt nu även Hutchings är klara, din kommentar kring det? – Så länge vi inte har kommunicerat någonting utåt så är det inte klart.

Men apropå det luddiga svaret, är spelarna som sådan intressanta för kommande säsong? – Med Hutch förstår jag att det finns en naturlig koppling eftersom jag hade honom i fjöl. Detsamma gäller Deilert eftersom jag hade jag hade honom i Asplöven. Tillägg apropå Popovic alla dessa är intressanta och bra hockeyspelare men vore fel av mig att diskutera eller kommentera något så länge inte någon av spelarna tillhör Björklöven.

Det har även varit oroande rykten kring kapten #13 Andersson som ev. ryktas lämna, finns något att säga kring det? Bör vi fans vara oroliga? – Jag vet inte vart ryktet om att Freddan skulle lämna kommer. Om det finns någon substans i det?! Jag har inte hört ett ljud och förutsätter att Fredric spelar i Björklöven även kommande säsong.

Då vet vi iaf det, eller det är det som sportchef Per Kenttä vill kommentera kring dessa.

* * *

Du som inte redan bidragit eller inte heller tycker att de kit som bloggen auktionerar ut via Tradera (länk och länk) är något för dig, kan ju alltid sätta in ditt bidrag direkt till insamlingen som du hittar genom att klicka på nedanstående bild.

Sedan hoppas vi även att du tar chansen i veckans omröstning gällande just Supporterspelaren. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

* * *

Sedan har du väl inte heller missat tävlingen då du ska gissa på bloggens bidrag till Supporterspelaren 19/20. Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på sport m.m.? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll eller kommande matcher.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

5 thoughts on “Kenttä: – Förstår inte de ryktet!?

 • 30 juni, 2019 kl. 16:21
  Permalänk

  Hutch har gått från att vara utpräglad sniper till att vara mer av en framspelare. Senaste sejouren i Löven var sådär. Känns inte jättespännande om han kommer tillbaka en tredje vända. Proplemet med målskyttet kvarstår om man bortser från Crandal.

  Svar
 • 30 juni, 2019 kl. 19:23
  Permalänk

  Håller med, är precis som det är den enda som finns.

  Svar
 • 30 juni, 2019 kl. 21:30
  Permalänk

  Emil Norberg kommer göra 10+ mål i år.
  Bara han får lira.
  Vilken avslutning han hade på förra sässen.

  Svar
  • 1 juli, 2019 kl. 10:32
   Permalänk

   På vems bekostnad ska han lira och vilken femma? Jag ser inte Norberg som en spelare för topp 2 kedjorna och att lira i en tredje kedja utan ” bärande” framspelare/målskyttar” så tror jag det blir svårt för honom, han är ju inte en naturlig poänggörare som gör poängen på egenhand utan han är för beroende av bra kedjekompisar.

   Jag hoppas jag har fel men i dagsläget så ser jag inte hur han ska ta en ordinarie plats och bli en poängspelare samt vem han ska peta…

   Svar
   • 1 juli, 2019 kl. 19:46
    Permalänk

    Svar till Deven: kanske på Söders plats ?!?!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: