– Kenttä får gröngula att våga drömma igen!

Björklöven skrev tidigare i dag på sociala medier att 1 941 st. årskort sålts under fas 1, numer är försäljningen i fas 2 och då något dyrare årskort.

Bloggen kollade därför med Björklövens marknadsansvarige Niclas Bornefjord gällande hur försäljningen ser ut jämfört med i fjol, vad en ev. skillnad beror på och även om det finns något att säga kring försäljningen gentemot partners.

Hur står sig denna försäljningen (1 941 st.) jämfört med tidigare år?

– Nu ska man inte dra för stora växlar av siffrorna så här tidigt men vi har ökat 25 kort i antal jämfört med ifjol och även en marginell höjning ekonomiskt.

Vilka ser du som de främsta anledningarna till det?

– Per Kenttä – det är inget snack om att han har höjt temperaturen kring Björklöven och får gröngula att våga drömma igen.

Bloggen fick för en tid sedan en fråga varför försäljning av årskorten ”alltid” kommer i gång så sent, i år släpptes de väl 15 maj? Tror det var lite tidigare jämfört med i fjol, men varför försökte ni inte nyttja hypen kring Kenttä eller i samband när något av nyförvärven presenterades?

– Tanken är alltid att tajma det med ett nyförvärv då intresset är högt men tyvärr är det inte alltid att det fungerar. I år blev förvärven klara lite snabbare än förväntat samtidigt som vi var tvungna att avvakta med säsongskorten pga. besked kring en ombyggnad inne i arenan där ett antal platser skulle försvinna.

– Över tid så har vi provat ett antal olika upplägg och det som har fungerat bäst är säljstart i maj med en kort säljperiod i första etappen. Försäljningen av säsongskort har ökat stadigt senaste åren trots att vi inte haft så stora sportsliga framgångar, därför har vi valt att fortsätta på samma grundkoncept med mindre justeringar utifrån statistik från föregående samt eventuella yttre omständigheter.

Nu har alltså fas 2 inletts som pågår fram till 27 juni, hur många faser är inplanerade innan hemmapremiären den 23 september mot MODO?

– Vi delar in säsongskortsförsäljningen i fem olika etapper från 15 maj till slutet av oktober med tre till fyra prishöjningar beroende på hur intresset utvecklas.

Okej, en fråga till.. Finns det något att säga kring försäljningen gentemot partners så här långt, bättre eller sämre jämför med tidigare år?

– Det är för tidigt att säga något specifikt ännu men av det som är klart så ligger det i samma nivå som ifjol.

Okej, tack för uppdatering Niclas!

– Ingen fara, tack själv!

Bloggen vill därför uppmana till att lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Antingen på denna länk eller via bilden nedan.

*

Sedan hoppas vi att du även tar chansen i månadens omröstning gällande Supporterspelaren 19/20. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

Kommentarer, tankar eller reflektioner… Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: