Kedjorna

Av den eminenta liveuppdateringen som Lövens hemsida körde vid dagens träning kan man utläsa att kedjorna såg ut så här:

Alexander Macijevskis, Fredrik Öberg, Joni Lindlöf
Marcus Waldehagen, Johan Bergmark, Tomas Wallgren
Joakim Vikström, Jonas Floberg, Linus Boström
Jimmy Blixt, Joakim Törnqvist, Jimmy Andersson

Man kan anta att när Peter Tsimikalis och Mason Graddock träder in i laget får Joakim Thörnqvist och Jimmy Andersson gliva åt sidan och då ser ju forwardssidan riktigt bra ut. Frågan är då om Tsimikalis och Graddock ska lira med Blixt eller om man kastar om i kedjorna? Tror snarare på det senare då Tsimikalis bara måste vara i en förstalina, men där ser jag inte Jimmy Blixt. Definitivt inte.

Öberg flankerad av en lett och en finne. Såg visst riktigt intressant ut, framförallt samarbetet Öberg/Macijevski. Ska vi äntligen få en spelare som förstår hans passningar? 

Med på träningen var också exlövet tillika Brynässpelaren Alexander Sundström och givetvis började snacket, men tydligen är han bara här under veckan och passar på att träna, men märkligt vore väl om man i alla fall inte snackar lite löst? Om vi skulle gå upp vore han ju en tänkbar förstärkning, speciellt med tanke på hans situation i Brynäs, men ytterst begränsad speltid.

Hur ska man orka vänta nästan en månad på att se en riktig match igen? Blir en lååååååång väntan. : (

0 thoughts on “Kedjorna

  • 15 december, 2010 kl. 04:44
    Permalänk

    En hel månad att marknadsföra lövens erbjudande att köpa allettankortet för endast 349 kr. Nu fyller vi hallen var match efter nyår

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: