Kaxiga bloggare??

Ni som sett Löven under säsongen kanske sett och hört att VK pushat för sin Lövensite inför matcherna och i pauserna. Speakerrösten säger bland annat .."Läs de kaxiga lövenbloggarna som hissar och dissar!"  Vår blogg finns ju med där på Lövensidan och vi skulle mer än gärna ta emot synpunkter, omdömen om det vi skrivit och hur vi gjort det eller ifall det är något ni vill läsa mer av eller kanske helt saknar. Luften är fri, gör din röst hörd!!

Apropå hissa och dissa, hur upplever just du det vi skriver. Är vi för mjuka, elaka eller kanske likt mellanmjölken lite lagom? Eftersom vi inte är jornalister med ackreditering till presskonferenser etc. gäller det att hålla sig på mattan och inte stöta sig i onödan för att få någon som helst form av acess till nyttig info. Det innebär ju inte att vi ska censureras eller så, fast det gäller så klart att vara lite smidig. Sedan ser vi ingen större anledning att hänga ut och trakassera enskilda spelare eller personer kring föreningen, men visst tusan ska vi kunna ge kritik!?

Fritt fram för dina tankar och kommentarer!!

0 thoughts on “Kaxiga bloggare??

 • 25 mars, 2010 kl. 14:19
  Permalänk

  Har ett starkt önskemål – snälla, sluta använda dubbla utropstecken i varannan rubrik. Riktigt enerverande. I övrigt en bra blogg – ser gärna fler intervjuer med folk kopplade till Löven på ett eller annat sätt (spelare, ledare, styrelse, etc.).

  Svar
 • 25 mars, 2010 kl. 18:11
  Permalänk

  Skulle vilja se en intervju med Curre. Med frågor likt, vem som spenderar flest klubbor, vem som är drygast att slipa till, vem i laget har han som favorit, vilket är hans bästa hockeyminne osv. Det är inte ofta man läser en intervju med en så viktig ledare och som får på tok för lite cred.

  Svar
 • 25 mars, 2010 kl. 19:31
  Permalänk

  Svar till Niklas (2010-03-25 14:19)
  Okej, tack för tipset Niklas!! Synd bara att det är så enerverande för dig. Nu svarar jag bara för mig själv, men ett eller två utropstecken extra kan ibland användas för att med eftertryck visa frågan eller ställningstagandet.

  Vad gäller intervjuer så ska vi så klart fortsätta i samma bana, vi tycker själva det är intressant att se vad lirarna och folket runt laget tycker. Fler intressanta intervjuer lovas på sittande rumpa… kul att du gillar bloggen! (med bara ett utropstecken.. ;-))

  Svar
 • 25 mars, 2010 kl. 19:35
  Permalänk

  Svar till Löven (2010-03-25 18:11)
  Intressant och klokt Löven, alldeles för sällan och alldeles för lite cred till Curre och andra runt laget.

  Vi ska se vad vi kan göra framöver. I samma tankebanor har vi haft andra påtänkta samtal som vi tror skulle intressera och underhålla. Håll utkik…

  Svar
 • 26 mars, 2010 kl. 13:02
  Permalänk

  Mycket bra blogg! Jag tycker själv att ni berör det mesta och bästa kring IF Björklöven. Det jag saknar är kanske att ni går in på mer specifika matchhändelser och ”gör en höna av en fjäder”. Dvs. matchhändelser som den ”vanlige” supportern inte uppfattar – det kan vara likt gesten Magnus Wernblom gjorde mot Malmöbåset eller att Svedberg satt och flätade sitt skägg i utvisningsbåset eller att P-A Lundström hackade sönder fotknölarna på nr:14 i motståndarlaget framför eget mål när spelet var i sarghörnet. Jag är rätt säker på att ni har bra överblick över vad som händer på isen och alla små

  Svar
 • 26 mars, 2010 kl. 13:05
  Permalänk

  insidenter är, iaf för mig, de mest intressanta.

  Jag hoppas ni fortsätter med bloggen och att ni kan få lite betalt för allt slit, det är ni förtjänta av!!!

  Svar
 • 26 mars, 2010 kl. 19:13
  Permalänk

  Svar till Marcus (2010-03-26 13:02)
  Tack Marcus, vi gör vårt bästa.. ycket intressant tanke med hönan och fjädern, inte alls omöjligt vi gör nåt av det framöver…

  Svar
 • 26 mars, 2010 kl. 19:15
  Permalänk

  Svar till Marcus (2010-03-26 13:05)
  Än har vi inte gett upp Marcus, vi kommer kämpa vidare.. Tack än en gång!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: