Kättschuppäffäckt!

I inlägget inför pratade vi bl.a. om värdemätare och då det var en motståndare som troligen lirar i Allettan efter jul, om experterna får som de tror, så lovade kvällens match tämligen gott. Fortfarande har jag svårt att se klassen på Löven och hur bra laget kan komma att bli under säsongen, främst genom utveckling.. men även spetsförvärv.

Oavsett kan vi rätt lugnt konstatera att hösten kommer bli transport, de vill till att Hellgren håller killarna motiverade.. ser bra ut än så länge, killarna står upp i båset och än så länge verkar både energi och stämnng vara på topp. Inviduellt kan man nämna Wälitalo i kassen som agerar förtroendeingivande när han väl sätts på prov, inte lätt att hålla uppe både värme och koncentration när det mesta av spelet är på andra planhalvan.

Backsidan ser oförskämt bra ut, där ingen faller ur ramen. Rutin och bra allsvensk klass på såväl Johansson som Karlsson och väldigt väldigt mycket talang i de övriga. Det ska bli oerhört intressant att följa utvecklingen på främst Grönlund och Säffle, Igor och Molin känns redan otroligt säkra och att de håller hela säsongen, inkluderat kval tvekar jgnte det minsta på.

Framåt måste man ju använda klyschan ketcupeffekt när laget nästan gör tvåsiffrigt på en blivande motståndare i Allettan, att det därtill blir fem kassar i sista understryker detta. Att det var första matchen tillsammans för Lindlöf – Bergmark – Waldehagen, både syntes och inte syntes. Två kassar från Lindlöfs kubba lovar gott, men då Bergmark ännu inte nått rätt matchform och Lindlöf ännu inte bekantat sig med omgivningen kommer kedjan bli betydligt vassare vad det lider.

Frågan är om inte den andra kedjan med Bostöm – Floberg – Vikström var en större överaskning genom sina fem mål. Undra förresten när Floberg gjorde 5 p (1+4) sist? Men skit i det, Jonas kommer åka cirklar runt stabbiga backar i ettan i vinter.. jag tror han kommer få kul. Utöver dessa producernade har vi mycket talang i Larsson, Persson, Palmebjörk och Törnkvist, vi mar muskler och attityd från Andersson, Blixt och inte minst Johansson.. någon som sätter emot på att han toppar utvisningsligan i vinter?

Man kan säkert se matchen som en match utan värde, men et är såna här lag vi kommer spela mot i mångt och mycket och jag är så här långt nöjd med det jag sett. Här finns lite matchfakta från hemsidan och enligt Folkbladet var vi 674 på plats.

Någon som har nåt att tillföra? Lämna gärna en kommentar!

+ + +

Rykte i en pausgång i kväll, canadick till vårt J-20! Det har ännu inte gått att få fram ett namn, men som jag förstod de var det en forward med svensk mamma som kommer plugga i stan. Tydligen har Randy varit inblandad och det är sannerligen på tiden att man börjar använda de kanaler och kontakter som finns utanför klubben. Det är nya tider och det gäller verkligen att nyttja de resurser som finns på allra bästa sätt. 

0 thoughts on “Kättschuppäffäckt!

 • 2 september, 2010 kl. 16:24
  Permalänk

  intressant att se vem kanadicken är

  Svar
 • 2 september, 2010 kl. 19:57
  Permalänk

  Floberg kommer precis som du säger ha roligt i vinter. Han var bäst på plan igår

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: