Karlsson: -Han får inte chansen att avsluta!

En annan situation som blev lite omtalad under matchen var om det var straff eller inte när Jacob Stenqvist kom fri.

Han kom ju fri varpå Marcus Oskarsson utdelade ett rejält yxhugg, men vissa menar att Stenqvist kanske ändå fick chansen att obehindrat avsluta och att det då ”bara” ska var en två minuters utvisning. Även detta tog C More upp i sin intervju med domare Christoffer Karlsson efter matchen. Att han tyckte att det var straff år ju redan uppenbart och fastställt då han ju de facto dömde straff, men hur gick tankarna bakom beslutet?

-Han (Oscarsson) slår ett slag så att han (Stenqvist) kommer ur balans, han får alltså inte gör ett obehindrat avslut. Han får inte chansen att avsluta på ett schysst sätt.

C More passade också på att fråga hur det var att döma en match med den här inramningen. -Det är ju helt underbart! Vi sa det när vi kom in att så här borde det vara varje gång, fast vi ångrade oss snabbt! Vi skulle nog inte orka,hehe! Det är klart en anspänning att stå på isen en sån här match, samtidigt som det är helt underbart och en njutning, så definitivt en påfrestning…men underbart!!

2 thoughts on “Karlsson: -Han får inte chansen att avsluta!

 • 17 november, 2017 kl. 22:33
  Permalänk

  Visst är det väldigt kul och intressant att domarna ställer upp på intervju efter matcherna?
  Det händer aldrig i SHL.

  Svar
 • 17 november, 2017 kl. 23:15
  Permalänk

  Håller med föregående talare.
  Dock att höra att modospelare gnäller på domaren är ju stört löjligt tycker att domaren höll en hög ribba vilket gjorde att matchen inte blev sönderblåst.
  Att Modo gnäller och är det enda laget som faktiskt får pp i matchen … Ja kan väl enas om att det är i gnällbältet matchen utspelas.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: