Karlsson: -Flyt ska man ha ibland!

Kim Karlsson var förstås en nöjd kille efter att Björklöven ikväll slog Modo med ”klara” 5-3 i Fjällräven Center och så här sa han efter matchen till C More.

– Vi håller ihop det i 50-55 minuter,men släpper lite på gasen i slutet och får tre helt onödiga kassar.

Ditt mål måste vi prata lite om. Det var kyla. Tänkte du hela vägen att du skulle gör så där eller sökte du pass? -Nä, jag letade Högga (Joakim Högberg) på skott men han kom kanske lite ut vinkeln så jag tänkte ”jag knäpper den” men missar skottet totalt, det är kanske det som ställer han i kassen. Den ska ju gå högt på plocksidan, men den gick in mellan benen. Flyt ska man ha ibland också.

Med tanke på tabelläget, ni har svårt hemma, kommer hit för match, känner du att ni fick slå ur underläge? -Nä inte idag, Jag tycker att vi har bättre dagsform än vad Modo har i dagsläget. Vi har tre eller nu fyra raka på bortaplan, så trots plumpen hemma senast så tycket jag att vi är hyfsat trygga i vårt grundspel. Vi har nött otroligt mycket på försvarsspel och det sitter mer och mer, så jag tycker inte att vi slår ur något underläge idag.

Finns det någon Fagervalleffekt, börjar hans spel sätta sig? – Ja, det tycker jag definitivt. Vi är lite petigare i grunderna. Vi jobbar klart situationerna. Det finns lite striktare spel, främst i egen zon och det tycker jag lönar sig. Vi har släppt in färre mål på slutet.

One thought on “Karlsson: -Flyt ska man ha ibland!

  • 18 februari, 2017 kl. 14:38
    Permalänk

    Ändå rätt roligt ansiktsuttryck på herr Karlsson 🙂

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: