Karlin: -Bättre än SSK!

Vi fortsätter att tagga inför kvällens match mot Västervik IK. Här han ni en del om vad som är sagt inför matchen från båda lagen.

ifb_vik

– Det är ju nya konstellationer så man kanske får en lite annorlunda roll än man har när alla är tillgängliga. (Assisterande tränaren Marcus Åkerblom till bjorkloven.com)

– Vi är inte speciellt nöjda med antalet mål vi har släppt in bakåt, så det har legat mycket fokus på försvarsspel. Vi har jobbat powerplay och boxplay också. En riktigt bra träningsvecka där vi fått ut väldigt, väldigt mycket. (Återigen assisterande tränaren Marcus Åkerblom till bjorkloven.com)

– Det kommer att släppa. Vi jobbar hårt med försvarsspelet och offensiven har varit riktigt bra, så det gäller bara att fortsätta att göra försvarsspelet ännu bättre., så kommer det bli roligare slut på matcherna. (Marcus ”Messy” Jonsson till bjorkloven.com)

– Skitkul och speciellt så klart, jag har många kompisar kvar i laget. De har bra energi i ryggen, det är en imponerande start från dem. Riktigt kul att de lyckades knyta ihop det och gå upp till allsvenskan. (Linus Boström till vt.se)

– Jag tyckte att Björklöven var rätt bra mot Södertälje, det var deras boxplay som förstörde där de släppte in fyra mål, men i fem mot fem var de bättre än SSK. (VIK-tränaren Mattias Karlin till vt.se)

– De kommer nog att vara lite desperata och vill visa hemmapubliken att de kan vara med och slåss. Det kommer att bli full fart redan från början av matchen. (Victor Öhman till vt.se)

– Vi vet att Björklöven är ett bra lag på hemmaplan och att de har haft det tufft. Men det finns inga lätta matcher i den här serien, vi kan räkna med en tuff uppgift, menar forwarden och pekar ut nycklarna för Västervik på onsdag. Vi ska se till att ha en bra defensiv. Samtidigt som vi kan få något powerplay och hänga dit den. (Västerviks Pierre Gustafsson till vk.se)

***

Noterbart är att Stefan Öhmans brorson Victor Öhman och Stefan Anderssons kusin Jens Andersson spelar i Västervik. Upplagt för släktkamp med andra ord. Än mer noterbart är att Linus Boström fyller år i dag. Bästa presenten ever? Åter i Löven på ett bananskal, möter i första matchen, på sin födelsedag, sitt gamla lag där han har hjältestatus efter att han gjorde det avgörande målet i förlängningen av den tredje playoffmatchen mot Troja/Ljungby och tog Västervik till allsvenskt kval säsongen 14/15. Vem regisserade egentligen det här?

One thought on “Karlin: -Bättre än SSK!

  • 28 september, 2016 kl. 11:57
    Permalänk

    Linus Boström får ni gärna skicka ner till Västervik igen. Härlig kille! Ja, hur ska man tippa en sån här släktdrabbning? Omöjligt. Förlängning? Mycket möjligt.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: