– Känslan när man precis köttat igenom ett hårt pass

Vi har några nya spelare i laget till kommande säsong och alltid roligt att få ta dem lite pulsen även om det bara är i mitten på maj och rätt långt till nedsläpp. I dag får ni chansen att möta vår nya målvakt, Oscar Masiello.. håll till godo!

Hej Oscar, först och främst välkommen till Umeå och Björklöven.. först den klassiska sportfrågan.. hur känns det? – Hej! Tack så mycket. Det känns jättebra såklart, att få dra på sig Löventröjan igen känns skitcoolt och väldigt inspirerande.

Men varför blev det egentligen Björklöven för dig inför kommande säsong, vi slutade trots allt bara 11:a förra säsongen? – Det var det som blev den bästa lösningen för alla parter, och det kändes personligen helt rätt för mig att komma till Löven.

..och om vi börjar rent sportsligt, vad säger du om din egen men även Luleå J20 förra säsong? – Förra säsongen var för mig personligen en riktigt bra säsong. Jag fick en säsong där jag kände att jag utvecklades otroligt mycket, jag har verkligen pushat mig själv varje dag för att utvecklas och det gav resultat. För laget Luleå J20 var det en säsong som började lite trögt, men som utvecklades och blev riktigt bra där vi genom hårt jobb lyckades komma till en hög nivå, och hålla den nivån över lång tid. Rent resultatmässigt var det den bästa säsongen under mina år som junior i Luleå, utan tvekan.

..och om du själv får beskriva dina främsta styrkor? – Jag skulle vilja säga att mina främsta styrkor är den tekniska delen i mitt målvaktsspel och min förmåga att hålla mig lugn och tålmodig.

Just nu försäsong, vilken eller vilka är dina bästa grenar off season? – Det stämmer, vi är i full gång med försäsongen här uppe. Jag skulle nog vilja påstå att roddmaskinen är min största styrka.

..och får man möjligen fråga vars de främsta områdena till förbättring eller utveckling finns? – Mitt största förbättringsområde skulle jag nog säga är kortdistanslöpning, min löpteknik är väl inte den bästa kanske.

Men vad ser du mest fram emot under försäsongen? – Det jag ser mest fram emot mest är nog känslan när man precis köttat igenom ett hårt pass och bara får sätta sig ned och andas ut.

Finns det något särskilt som inte lockar lika mycket? – Brottarpassen vi kör en gång i veckan brukar vara otroligt jobbiga, men även riktigt bra. Men är det något man ser fram emot lite mindre så är det nog det, ha ha.

..och vilket inryck har du fått av Björklöven som klubb och då främst tränare Joakim Fagervall så här långt? – Mitt intryck jag fått är att det är en förening som verkligen har ett mål och strävar uppåt, vilket känns otroligt bra, sen går det ju inte heller att sticka under stolen med att Löven är en av de mest anrika föreningarna i Sverige. Jocke är jag ju bekant med sen tidigare, och jag gillar honom starkt. Det är raka rör och mentaliteten att jobba hårt och hela tiden bli bättre finns alltid där.

Känner du några av killarna i laget sedan tidigare? – Jag känner några av spelarna sedan tidigare, mestadels är jag bekant med de yngre spelarna där jag både mött och spelat med några av dom.

Ifjol hade du nr 1 på ryggen, vilket nummer kommer du ha eller skulle du helst vilja spela i kommande säsong? – Ja, du…jag har inte ens tänkt tanken på tröjnummer om jag ska vara helt ärlig. Tråkigt svar, men tiden får utvisa detta antar jag.

Du kanske läst eller hört att Green Devils, Björklövens fans, förra säsongen röstades fram som ligans bästa fans.. vad är dina egna tankar kring lagets fans och dess betydelse? – Green Devils har ju otroligt stor betydelse såklart, dom är alltid på plats och stöttar och skapar alltid magisk stämning i hallen. Det är helt klart dom bästa fansen i ligan, så priset som utdelades till bästa fans gick väldigt välförtjänt till Green Devils.

Vad gör du när du inte spelar hockey, kort och gott, vilka intressen har du? – Oftast när jag är ledig brukar jag umgås med vänner, flickvän och familj. Jag har inga stora intressen utöver hockeyn faktiskt, men skulle jag säga något är det nog att spela golf.

Även om det är full fart med försäsong och siktet redan nu inställt på kommande säsong, har du något smultronställe att tipsa om.. nåt man inte borde missa i sommar? – Ett hett tips är ju såklart att besöka ängarna under Brännbollsyran, det brukar vara magisk stämning, så det är något man inte får missa. Något mer jag kan tipsa om är att besöka västkusten en solig sommardag, det är svårslaget.

..

Då avslutar vi med tio snabba:

Fisk eller kött? – Finns inget som slår en fin rostas/oxfilé, så jag säger kött.
Öl eller vin? – Öl
Trav eller stryktips? – Är otroligt dålig på trav, så jag måste svara stryktips.
TV-plock eller klassisk slajdning? – Tv-plock utan tvekan.
Solsemester eller skidsemester? – Solsemester.
Morgon eller kväll? – Jag är en riktig kvällsmänniska, kväll blir svaret alltså.
Bok eller film? – Film, kommer inte i håg senast jag läste en bok, ha ha.
Ringa eller sms:a? – Jag föredrar att ringa.
Konsert eller spa? – Konsert!
Umeå eller Luleå? – Den var svår…men här håller jag mig neutral och säger att båda städerna har sin egen underbara charm.

Stort tack att du tog dig tid Oscar och återigen välkommen till Björklöven och Umeå! – Tack själv och tack för det!

One thought on “– Känslan när man precis köttat igenom ett hårt pass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: