Kanon bra Löven!

Killarna stod verkligen på huvudet i kväll, snacka om fart, fläkt, energi, mycket skridskoåkning, härliga kämpatakter, spelgäldje och effektiva avslut. Det var nord och syd, start och stopp i ett. Det enda problemet var att Lulä Rebels var ännu bättre och de kunde till sist dra det längsta strået. Fortfarande obesegrade efter 60 min i alla fall, enda glädjeämnet utöver att Waldehagens streak fortsätter. Matchstatistiken.

Rebels vinner på en vass målvakt med en räddningsprocent på mäktiga 96,4% mot Wälitalos i kväll tämligen måttliga 81,3%. Nu var det på intet sätt Daniels fel att det trillade in tre puckar, men med en effektivitet på katastrofala 3,6% att jämföras med Rebels 18,8% blir det svårt att vinna. Man kan i alla fall inte prata om att killarna var desperata, Hellgren pratade i andra pausen om stoltheten för tröjan killarna bar. Kan inte ha varit någon av killarna som hörde det, marginell uppryckning i sista men på det stora hela väldigt slätstruket och mycket behagligt.

Nä vi gör som kungen och vänder blad, det lär knappast bli så mycket sämre och fullt förståeligt är det både spelarna på isen och vi på läktarna som längtar efter nya lag. Rebels var ett riktigt skitlag, någon var inte direkt bättre på rören än de av arbetskollegorna som för första gången på tio år åkte skridskor igen härom dagen.

Några reflektioner från matchen:

– Ingen rök utan eld, nä men så eldades det inte heller.. för andra gången blev det osynlig rök vid entrén.. inte så effektfullt.

– Jimmy Blixt klev av, ska vi tro att det är ljumskarna som spökar? Illavarslande oavsett, det behövs någon med lite kilon som trycker till. Jag tycker ändå att Dennis Boström tar för sig på ett bra sätt, sånt är kul att se.

– Hellgren pratar om förstärkningar, en center och en målskytt. Några eller rätt många borde vara rädda eller osäkra på sin plats, varför syns inte det på isen?

– Waldehagen som visserligen fortsatte sin streak, bytte klubba inför förlängningen.. det var så dags då.

– Apropå rök och intro. Förra matchen var det en bil som ostrategiskt placerades i mittcirkeln, den här gången försökte killen med pucklastbilen plocka killarna och sedan missade domaren själva pucken på bilens tak. Nä, det finns lite att jobba på.

0 thoughts on “Kanon bra Löven!

 • 1 december, 2010 kl. 22:47
  Permalänk

  Det som inte fick hända, hände såklart. Ja, och nu tänker jag inte på Lövens förlust utan att Luleås no 23 sätter avgörande målet. Men hur lätt är det att uttala hans namn? OFUKANY, Troy. Vad associerar du det namnet med?

  PS vart tog unga lövare vägen? Ingen som vet, ingen som vet…

  Nya tag 9/1
  Det sägs att killarna ska till Jonis hemland på träningsmatcher under uppehållet…Kan ni kolla det?

  Svar
 • 1 december, 2010 kl. 22:55
  Permalänk

  Svar till Matchspeakern (2010-12-01 22:47)
  ja, det pratas om dubbla möten med finsk motstånd. Vi kollar.

  Svar
 • 2 december, 2010 kl. 08:59
  Permalänk

  Det är inte under uppehållet innan allettan det pratas om dubbelmöte mot finskt motstånd utan innan playoff. I det uppehåll som blir efter den 12/12 så har det planerats in en intermatch den 29/12.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: