– Känner jag att jag behöver få lite matchtid (Uppdat.)

Det var klart sedan tidigare att del 2 av lånet på Färjestads målvakt Adam Werner skulle gå ut den 5 januari dvs efter matchen mot Sundsvall. När laget idag släpptes så fanns logiskt sett inte han med, men inte heller Andreas Ollikaninen utan junioren Christoffer Hällberg. Vi kollade läget med Adam hur läget ligger.

Vid en första tanke kan man tycka att det är självklart att han borde varit kvar vid en sån här situation. Vi måste ha en kvalitativ backup (vilket Adam nu varit) bakom Kevin, men det vill inte Adam ställa upp på längre. -Vi har pratat lite om situationen. Jag trivs jättebra i Umeå med allting, men just nu känner jag att jag behöver få lite matchtid då det inte blivit något i Löven och jag inte har spelat match på över fem veckor, så jag är hemma i Karlstad nu.

23272197460_f49a451222_b

Adam Werner har nu lämnat Löven för andra gången den här säsongen. Blir det en tredje gången gillt? Arkivfoto: AXELLÖF

Han utesluter inte en återkomst till Björklöven, men måste se till vad som är bäst för hans utveckling just nu.-Jag hoppas fortfarande att få chansen att känna på Allsvenskt spel den här säsongen så vi får se vad som händer framöver. Det är många parter som ska vara överens.

Samtidigt är han inte bitter över situationen utan menar att det är som det är, att det bara är att jobbar vidare och hoppas på chansen nästa gång. -Jag är ändå nöjd över min prestation i Umeå då jag tycker att jag har gjort allt jag kan på träningar och även under matcherna, mer kan jag inte göra. Han avsluta med en hälsning till laget. Så länge önskar jag laget lycka till och jag är helt övertygad om att dom tar tredje raka ikväll!! Vem vet, jag kanske är i löven snart igen?

När det gäller Andreas Ollikainen så kan inte sportchef Daniel Johansson i dagsläget svara på hur länge han blir borta. – Adam spelar med FBK i helgen, tillägger han.

 

3 thoughts on “– Känner jag att jag behöver få lite matchtid (Uppdat.)

 • 7 januari, 2016 kl. 15:13
  Permalänk

  Att han inte fick spela ens en minut tycker jag e javligt konstigt. I hans klader hellre lira som 1a malis i ett hyfsat div 1 lag o fa mycket speltid. Men nu ar det som det ar, likt manga andra halvkonstiga grejer denna lovensasong. Exempelvis hur 5 mot 5 kan vara sa ostabilt med denna forwarduppsattning. Otroligt.

  Svar
 • 7 januari, 2016 kl. 15:35
  Permalänk

  Med tanke på vilken situation vi är i tycker jag det är bra att inte lägga målvaktsspelet hos en oprövad tonåring. Varje förlust är för tung just nu. Men hade vi varit i ett annat läge hade fallet varit annorlunda

  Svar
 • 7 januari, 2016 kl. 18:21
  Permalänk

  I det läge vi är förstår jag att man inte chansar. Om vi får några fler vinster skulle det absolut gå att slänga in Werner. Men jag gissar det blir Ollikainen.
  Tränar Ollikainen nu?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: