-Känner en otrolig stolthet!

En bit in i den första perioden i kvällens möte mellan Björklöven och Almtuna passade Björklöven på att hylla en av sina tidigare spelare som numera representerar motståndarna Almtuna, nämligen Mattias Granlund, som ju ifjol valdes till publikens favorit, men ändå inte förärades med ett nytt kontrakt.

Hur upplevde då huvudpersonen hyllningen? -Jag missade tyvärr den, varför vet jag inte. Brukar inte ha så bra koll på jumbotronen. Men fick höra om den efteråt, berättar han för Löven4Ever på väg hem till Uppsala och fortsätter. -Väldigt fint gjort, känner en otrolig stolthet att fått representera löven i 3 år. Även om jag hellre hade åkt hem med 3 poäng till våran fördel ikväll!

Utöver att man la ut den text ni knappt kan se på nedanstående bild så visade man också upp det mål han gjorde mot MODO ifjol, ett mål som stängde en av bortamatcherna i Örnsköldsvik.

Vackert gjort, Björklöven. Respekt! Usel fotograf: Lövenbloggaren

Kring det faktum att han kanske svarade för karriärens bästa säsong, blev publikens favorit och ändå inte fick förlängt säger han. -Ja, det var tråkigt, men sånt är livet. Han passar också på att skicka en hälsning till sitt gamla lag. -Hoppas att Björklöven kan fortsätta som de gjort i inledningen.

Mattias har totalt spelat 151 matcher i Björklöven under säsongerna 16/17-18/19 och noterats för 14 mål och 23 assists, men kommer mer bli ihågkommen för att skottäckningar och uppoffrande spel och att han fjol faktiskt uppvisade mest spelsinne av alla spelare.

Löven4Ever tackar dig Matte för allt du har gjort för Björklöven .

Mattias Granlund, gott folk. Arkivfoto: Erik Sandin / Frilansfotograferna )

One thought on “-Känner en otrolig stolthet!

 • 28 september, 2019 kl. 01:32
  Permalänk

  Jag såg att han satt på sargen med ryggen mot jumbotronen under det att texten visades och publiken klappade. Synd !
  Men som ni skriver Tack Mattias Granlund för allt du gjort under din tid i dom bästa av färger.
  Jag saknar faktiskt honom på isen, men var sak har sin tid. Oavsett vad din hockeykarriär och liv tar vägen LYCKA TILL OCH TACK FÖR ALLT !

  Klockan är 01:30 och man borde sova men som vanligt efter match och speciellt efter en mindre bra instats, trots seger så har jag svårt att komma till ro.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: