-Kände att jag hade gjort mitt i Modo!

Imorgon möter han tre av sina lagkamrater från ifjol. Hur känner han för det, hur känner han inför konkurrens och varför blev det Björklöven? Möt Lucas Ekeståhl-Jonsson.

Nu väntar Mora och där har du en hel del gamla lagkamrater från Modos J20 lag ifjol? Hur blir det att möta de?Det ska bli grymt kul att möta dom igen och få vinna över dom denna gång istället för med dom.

Vem av Erik Flood, Emil Sandin och Kristian Jacobsson bör vi hålla ögonen mest på? -Vet inte exakt men för egen del blir det nog Jakobsson, han brukar veta vad jag gör och är en liten mini-susse (Dvs en Niklas Sundström i miniatyr).

Ni var alla i poängtoppen av Modos J20 lag. De blev kvar i Modos organisation, men inte du? Varför? -Varför inte jag blev kvar var för att jag kände att jag hade gjort mitt i Modo och att jag ville vara med i ett allsvenskt lag.

Tror du det kommer att delas ut några gliringar er emellan? – Kanske lite småtugg, men inget mer.

Kan Björklöven dra nytta av det faktum att du spelat med dessa killar? – Nä, tror inte vi har några större fördelar.

Du själv väntar på ditt första mål i A-lagströjan. Vad tror du den kan bero på att Björklövens backar har så svårt att få pucken i mål? Hittills är det bara Stefan Andersson som lyckats. Jämför vi med ex BIK Karlskoga så har de fem backar som gjort mål, Leksand, AIK och Mora 4 backar som gjort mål. -Ja du, jag har inget bra svar på att vi inte får in pucken faktiskt, vi kanske gillar och passa mer än skjuta, jag vet inte riktigt.

Du har haft en permanent plats i en av powerplayuppställningarna. Nu senast mot Sundsvall delade du och Tommy Wargh på uppgiften. Hur ser upplägget ut där? -Att jag och Tommy delar på PP sporrar mig, det blir konkurrens och det är alltid en bra sak.

20921920744_f88b8ba161_b

Vi är van att se LEJ dominera blålinjen i PP. Nu delar han uppgiften med Tommy Wargh. Foto:AXELLÖF

Vem i laget känns extra het just nu? -Felix ser het ut tycker jag.

Vilken typ av matchbild tror du vi får se? -Förhoppningsvis kommer vi vara det spelfördelande laget som styr matchen.

Till slut, hur slutar matchen? – 5-2!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: