– KAN VI FÅ IN EN DOMARE OCKSÅ?

Som The Sandwich sa tidigare slängdes det en hel del käft i helgen. Här är några.

"Jag vet att vi ställde in många bullar till er, men tror inte det var tänkt att du skulle äta alla." Lövare till Holfeldt vid en tekning.

"I Junior-VM var du mörkhårig.Nu ser du bara för jävlig ut." samma Lövare till Torgny Bendelin

"Går det inte att sätta upp en vägg mellan båsen?" En märkbart irriterad Bendelin varpå Lövaren svarar. "Du kan väl börja snickra, så gör du någon nytta. Du börjar tappa greppet."

Sen har vi ju åskådaren som fanns sig i rätt läge i går, när speaker-Tobba sa: "– Kan vi få in en skapa på isen?" och åskådaren replikerade: "-KAN VI FÅ IN EN DOMARE OCKSÅ?"

+++

Kommer ni ihåg vad Marcus Waldehagen sa när han skrev på för Björklöven och nobbade söderlagen? – Alltså, söderut kände jag bara att de tror att deras serie är så djävla, djävla bra. Att vi häruppe är så djävla dåliga. Då blev jag irriterad och ville spela i ett norrlag och spöa dem när det gäller i stället. De tror att det är nån djävla elitserie där nere. 

+++

Det märkligaste i helgen var kanske att Nybrofans tyckte att domaren var den värsta hemmadomare dom sett. Undra om vi verkligen såg samma matcher?

0 thoughts on “– KAN VI FÅ IN EN DOMARE OCKSÅ?

  • 8 mars, 2011 kl. 11:58
    Permalänk

    Hahaha vad i helvetet var det verkligen Bendelin som var tränare? tyckte jag kände igen skallen på gubben men när han började ta någon sorts timeout vid en tekning utan att egentligen tagit en timeout så trodde jag inte det var han. för han är väl inte dum i huvvet va?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: