Kan något lag lugga topp 4 på poäng?

Härlig fredag med fyra hockeyallsvenska matcher följt av ytterligare tre imorgon lördag. Kommer topp fyra ånga på eller kan något an lagen i botten sno åt sig några poäng? Så här tror vi.

Södertälje SK  –  BIK Karlskoga
Södertälje fortsätter att jaga den där sista slutspelsplatsen och möter ett formsvagt BIK Karlskoga med två raka förluster. BIK brukar dra det längsta strået med fem raka segrar mot SSK, men fyra av fem har slutat med uddamålsseger. BIK måste vinna för att haka på MODO i kampen om en plats två och den vetskapen räcker.

Löven4Ever tippar 2 till 1,95

Mora IK  –  AIK
Hemmalaget imponerade då man slog tabelltrean BIK Karlskoga borta i den senaste omgången. Vi tror man rider vidare på den vågen. AIK svarade för en riktigt bra insats mot Björklöven, men det slutade som det brukar, med förlust.

Löven4Ever tippar 1 till 1,75

Västerviks IK  –  IF Björklöven
Björklöven ångar på i toppen och tog senast mot AIK sin sjätte raka seger. Man brukar ha problem med Västervik som likt AIK länge varit ett spöke. Vi tror på gröngul seger men det kommer bli tight. Tippa målsnålt.

Löven4Ever tippar 2 till 1,50

Karlskrona HK  –  Tingsryds AIF
Viktig match kring slutspelsstrecket där Tingsryd dragit det längsta strået lagen emellan som vunnit bägge mötena denna säsong, faktiskt hela 4-0 i NKT-arena senast. Formkurvan pekar i samma riktning sett till de fem senaste med tre segrar var.

Löven4Ever tippar X till 4,00

Västerås IK  –  Kristianstads IK
Hemmalaget har hamnat lite i ett ingenmansland på femte platsen i tabellen. Åtta poäng till fyran och åtta poäng till sexan. Laget har fem raka utan trepoängare och fyra inspelade poäng och bara gjort åtta mål framåt, men kanske vänder det här? Kristianstad är än mer formsvagt med två inspelade poäng på de fem senaste.

Löven4Ever tippar 1 till 1,51

Timrå IK  –  Almtuna IS
Timrå fortsätter kriga och har ”bara” fem poäng upp till en hockeyallsvensk final. Det tillåter man inte Almtuna förstöra. 18 mål för hemmalaget i de tre senaste imponerar.

Löven4Ever tippar 1 till 1,52

MODO Hockey  –  HC Vita Hästen
MODO har tack vare BIK oväntade formsvacka fått en bra lucka nedåt med hela fem poäng, men tanke på att man låg en poäng efter för bara två omgångar sedan. Släpper man det gapet? Inte på hemmaplan.

Löven4Ever tippar 1 till 1,52

Säkra spelet
Timrå IK – Almtuna IS, 1
MODO Hockey – HC Vita Hästen, 1
Västerås IK – Kristianstads IK, 1

Odds: 3,48

VM-spelet anno 1990
Timrå IK – Almtuna IS, 1
Södertälje SK – BIK Karlskoga, 2
MODO Hockey – HC Vita Hästen, 1
Västerviks IK – IF Björklöven, 2

Odds: 6,75

***

Dessa spel lägger du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: