Kan hända grejer

Under kvällen signade Örebro målvakten Jhonas Enroth vilket gör att Stefan Steen blir att anse som lagets trea och MrMadhawk noterade sedan att Steen kunde vara ett namn för Björklöven. Frågan är dock om man kan hinna få honom klar innan 24.00? Sen kan man anta att klubben hellre blir av med dyre Eero Kilpeläinen som varit skadad en längre tid, men vem vill signa honom när han varit borta så länge som han varit? Om om Steen hamnar i Björklöven, vart hamnar då Masiello? Piteå?

Känns ändå så där när Pettersson ändå spelade så stabilt som han gjorde idag och med vårt tabelläge. Sen är det ju vad detta kan kosta oss. Är det värt det om detta stämmer och sker?

Härligt med Dagen D ändå med rykten och sånt.

* * *

Följande spel lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Kan hända grejer

 • 15 februari, 2019 kl. 23:07
  Permalänk

  OM vi landar Steen så hoppas jag Löven skriver kontrakt över kommande säsong. Annars vore det att kasta pengarna i sjön.

  Sen hoppas jag att Löven fortsätter spelar det spelet som vi har gjort sista 2 matcherna. Vi har spelat lite enklare, rakare, och faktiskt med mer tanke bakom både skott och uppspel, tyvärr är det tragiskt att det tar 44 omgångar. Ahrling var stundtals briljant i defensiven. Lugn å trygg med pucken å använde kroppen mer än J.A gjort på hela säsongen.

  Svar
  • 15 februari, 2019 kl. 23:16
   Permalänk

   Håller med. Vi måste försöka tänka längre än de kommande omgångarna. Hör att det kan vara ganska nära Steen just nu.

   Tänkte skoja lite om en Ahrling-effekt eller en antiJA-effekt, men faktum är att det sett mer beslutsamt ut på backsidan utan JA. Vet inte om det är en slump, men gillar det jag ser.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: