-Kan absolut tänka mig att bli utlånad igen!

Anton Toolanen har ju spelat fyra matcher i Björklöven på lån från Luleå och i dagens kuriren berättar han lite om tiden i Björklöven och om framtiden.

– Jag var med och vann tre av matcherna och fick väldigt bra förtroende av coachen, så det var jättekul. Det är viktigt att få känna på seniorhockey och mäta sig med dem. Det är ju där man vill lira, säger han till kuriren.nu. I den hårda konkurrensen i Luleå har han inte fått mycket speltid och tack vare lånet fick han möjligheten att helt enkelt få lira hockey.

– Det viktigaste var att få istid och få spela mitt spel som jag vill spela med fart och hålla i puck. Det är inte riktigt lika lätt att göra det här om man bara få några minuter. Spelet i Allsvenskan skiljer sig inte så mycket förutom tempot i passningsspelet, förklarar han. Vad som händer i framtiden oklart och men öppnar för nya lån. – Om det fortsätter att vara begränsad med speltid och hård konkurrans så kan jag absolut tänka mig att bli utlånad igen, säger han. Läs hela artikeln HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: