”Kalle på backen”

Ni har väl inte missat Emmanuel Forslunds senaste dänga, den om nyförvärvet från Karlskrona HK, Kalle Ekelund? Hör här.

Vi kan för övrigt förtälja att både han och Wille har korta föräldrar, något vi fick reda på igår när vi skulle börja vår intervju. Stativet måste alltid höjas till max när Wille intervjuas och så var det också med Kalle. Sa något i stil med -Så här gör vi alltid med Wille och värre är det med skridskor på. Är det ett släktdrag? -NÄ, vi har faktiskt korta föräldrar så jag vet faktiskt inte hur det gick till, svarade Kalle på backen med ett flin.

Känner att denna gott kan bli en ramsa från GD, kanske redan mot Modo i morgon?

* * *

Här är övriga Lövenrelaterade låtar som Emmanuel snickrat ihop:

2 thoughts on “”Kalle på backen”

 • 20 augusti, 2015 kl. 16:27
  Permalänk

  Inte för att va dum eller nåt men ingen av dom där ramsorna/låtarna/hyllningarna är speciellt bra…eller ja dom är urusla faktist. Ber och hoppas att inte några supportrar från andra klubbar hittar videorna. Please dont let it be more! Någon ramsa on kalle kommer vi nog inte höra haha xD

  Svar
  • 21 augusti, 2015 kl. 23:26
   Permalänk

   Många tycker ju att de är ganska underhållande och sen ska man se det för vad det är. En kul grej. Så här beskriver låtmakaren. ”När låtarna skapas går det väldigt fort från idé till slutprodukt. Helst inte mer än en timme, då får det vara. Känns som att det får vara på det sättet. Spontant och lite ”epa”.”

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: