-Just nu går jag på A-kassa

Tre av de spelare som inte blir kvar i Björklöven är Emil Lundberg, Ludwig Stenvall och August Tornberg. Vi stämde av läget med dessa hur landet ligger för dom just nu.

-Jag tar de fortfarande ganska lugnt! Tränar med ett gäng hemma i Södertälje så de är ingen panik för mig. Vet ju inte än när säsongen startar! förklarar Emil och fyller i. -Men jag saknar inte intressen så jag vet att det i alla fall blir något till hösten! När det gäller det tidigare ryktet som placerade honom i Vita Hästen redan i slutet av april vill han inte kommentera mer än att han inte stängt dörren för något lag på grund av all osäkerhet.

Den unge backen Ludwig Stenvall som anslöt inför säsongen norrifrån fick alltså inte förnyat förtroende, men är ändå inte helt missnöjd. -Ett riktigt roligt säsong med fantastisk uppslutning kring hockeyn. Jag har lärt mig otroligt mycket som kommer följa med mig resten av karriären. Tråkigt att säsongen slutade som den gjorde. När det gäller framtiden och klubb för den kommande säsongen är han inne lite på samm linje som Emil. -Ingeting klart någonstans utan jag sitter lugnt i båten och ser lite var som händer i världen. Inte heller när jag pressar på om om lag och ligor vill han öppna sig. -Nej tyvärr. Inga kommentarer om ligor eller lag. Tiden får utvisa.

En som likt Emil kopplats ihop med en hockeyallsvensk konkurrent, i detta fall Västerås, men också var i samtal med Björklöven inledningsvis är August Tornberg, men den dörren är numera stängd. -Ja, det kommer inte bli någon fortsättning i Björklöven för mig, berättar han för sajten. Vad det sen blir låter än så länge osäkert. -Just nu går jag på A-kassa och söker arbete, så lite svårt att säga så mycket om framtiden. Men Västerås är en klubb jag pratar med och känns givetvis väldigt intressant. Sen finns det intress från andra håll, men August tror att han blir kvar i den mest sevärda ligan i Sverige. -Ja, det blir mest troligen hockeyallsvenskan.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “-Just nu går jag på A-kassa

  • 25 juni, 2020 kl. 21:03
    Permalänk

    Hade gärna haft kvar Tornberg. Tycker han var riktigt bra en av de stabilaste backarna, trots att det bara var 2,a säsongen i allsvenskan för honom.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: