Juusola stannar i Björklöven

Björklöven presenterade just sitt senaste back och det rör sig om den tidigare inlånande 18 årige backen Viljami Juusola från Luleå Hockey.

Viljami skrivs som ett säsongslån, vilket innebär att han kan gå fritt mellan Björklöven och Luleå Hockey under hela säsongen. Tanken är att han spelar hela säsongen med Björklöven men kan tas tillbaka om Luleå exempelvis skulle få problem med skador eller sjukdom under säsongen, skriver Luleå Hockey på sin hemsida.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Juusola stannar i Björklöven

 • 23 augusti, 2021 kl. 22:45
  Permalänk

  Han har ju onekligen mycket talang i sitt spel. Men han är ganska liten saknar lite kilon. Vi får se om det stämmer att storleken inte har någon betydelse.

  Svar
 • 24 augusti, 2021 kl. 06:17
  Permalänk

  Presterar han på topp, spel med Luleå annars löven. Bra för han, bra för löven nja. Fastkontrakterade spetsspelare på gång. Var bättre förr med stabilare trupper med liten kryddning under säsongen. Kontinuitet är bäst.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: