Juniorseger!

Juniorerna har krigat och kämpat rätt hårt i helgen, tre matcher på lika många dagar och i dag fick man så äntligen vinna. Två förluster mot Vaasa (2-8) och Skellefteå AIK (2-5) följdes i dag med en seger mot Clemensnäs A-lag med 5-2. Målen i eftermiddags gjordes av: Carl-Johan Möller 2, Eric Anderberg, Rasmus Forsberg och Ludvig Lundberg. En annan som utmärkte sig var målvakten Emil Lindbom som bl.a. tog en straff i den sista perioden. För övrigt kan vi notera att Jesper Hoffman återigen var rätt tänd och efter en alltför väldsam tackling var det bara att gå och duscha, detta i stort sätt redan på första nedsläpp.

Sedan ska vi kanske inte dra för stora växlar på dessa matcher, Serben har vid ett flertal tillfällen poängterat att det är ca 15 nya spelare och att de alltjämt har mycket att jobba på. Oavsett en fjäder i hatten och ett bra besked för laget att studsa tillbaka efter två förluster och besegra ett seniorlag i den tredje matchen på lika många dagar.

0 thoughts on “Juniorseger!

  • 14 augusti, 2011 kl. 19:50
    Permalänk

    Carl-Johan Möller känns som en väldigt intressant spelare. Tror han kommer få spela en del i a-laget i vinter. Hoppas verkligen det går bättre i år för J20, tror faktiskt det kan gå ganska bra. Ett spännande lag och en tränare som verkligen brinner för detta 🙂

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: