Jonnie och Pelle

Stötte på Jonnie Karlsson idag och förutom att köra lite segway(!)..yiiiihaaaa… så kollade jag givetvis läget, men där var egentligen intet nytt: -Nä, jag har fått ett bud som jag inte kan klara mig på. Jag måste ha ett jobb vid sidan av och det har jag ännu inte. jag söker och jag hoppas klubben gör detsamma, berättade han. – Tanken är att jag ska vara kvar i stan, så jag hoppas det löser sig. I värsta fall får man fara utomlands, men då blir det inte förrän i oktober.

Av ren nyfikenhet pratade jag också med Tylor Michel angående hans förre lagkamrat tillika skarpskytten Jon Pelle och det verkade som att han blir kvar i den engelska ligan. Han ligger just nu i förhandlar med ett par EIHL klubbar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: