Jonnie Cash?

Löven4Ever fortsätter med en liten ficklampa i detta fortfarande ovissa och rätt mörka läge söka svar på vilka spelare som kan tänkas vara aktuella för klubben om de nu blir allsvenskt i höst. Under helgen fick vi några fräna kommentarer av Jonnie Karlsson som den gångna säsongen representerade VIK, men numera åter är i stan.

Har du följt såpan och alla turer runt Löven? Laget var på tok för dyrt och underpreserade och det grövsta. När sedan resultaten uteblev och både publik och sponsorer svek gick det som det gick.. Hur tänkte och vad tyckte du som stod vid sidan av?

– VIK hade nästan lika problem.

Möjligen liknande, men inte i närheten va? Vi var många som gärna sett att du blev kvar efter förförra säsongen, var dina krav för höga eller varför blev det inget?

 
– Du vet säkert vart det ligger, själv ville jag bara ha skälig lön. Så jag kunde betala räkningarna men det var tydligen bättre och överbetala en massa spelare. Så vad jag tycker är att dom har strulat till det ordentligt.

Vad tänker och hur känner du inför 10/11 ifall Löven nu behåller elitlicensen och du skulle erbjudas kontrakt?

 
– Jag hoppas för stan och alla fans att dom klarar det och ser till att de kommer in några som kan ta ansvar för vad som händer och inte bara skyller på andra hela tiden. Det behövs någon som är kunnig. Klubben hade ju samma problem för ett par år sedan men fixade det då och nu gör dom det värre. Det ska vara folk som har hjärta för klubben, det får räcka nu..

Vi håller med Jonnie, om nu Löven inte skulle erbjuda eller du inte skulla vara intresserad, vad har du för tankar inför kommande säsong egentligen?

 
– Vi får se vad som händer med mig.

Stort tack att du tog dig tid och tack för raka och exakta svar… klockrena openice!!

 
+ + +
 
Westman (Välkommen tillbaka!) fick igår några kommentarer från Hellsson där han iaf meddelade att klubben kommer lyssna med stadsbor som såväl Jonnie som den forne kvalhjälten Bergmark. Att Jens vid samma samtal tydligt deklarerar att de inte vill ha Heino i omklädningsrummet kommande säsong skulle absolut kunna öpnna för Jonnie.
 
Vad jag däremot inte förstår är att varken Krökryggen Koponen eller PAL skulle vara aktuella. PAL lär väl tillsammans med Skägget Wikström ha stått för mycket av det grön-gula hjärtat i fjol och Koponen var möjligen Galbraith undantagen fjolårets bästa förvärv. Vad gäller Wallgren där MrMadhawk förutspått att Tomas lirar i gröntgult till hösten, var svaret tämligen klart.
 
– Nej, han är inte aktull.
 
Eller är den allra klaraste dementin just tecknet på det skulle kunna ligga något i det? Det finns hur mycket psykologi som helst i allt det här och hur truppen kommer se ut i festivalen lär vi nog få vänta än ett par månader innan vi med säkerhet vet. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: