Joni Lindlöf?

I går var det radarpolaren Waldehagen som intervjuades efter sin flytt söderöver, bloggen var så klart nyfiken på Joni och om det det hänt något nytt. Men Joni hade inte så mycket konkret att komma med. – Nothing is happening or new!

På frågan vad han gör för tillfället blev svaret – Just working and enjoying summer. Umeå is a nice city, I have had fun here.

Vad han tyckte om Green Devils var rätt tydligt. – Green devils gave us a lot of energy last year, so hopefully people keep showing up to the games and support the team.

Joni berättade vidare att han kommer skriva kontrakt direkt han får ett erbjudande från ett bra lag. På frågan om han tror att han kommer lira med löven kommande säsong blev svaret: – Jag vet inte!

På följdfrågan om Löven fortfarande är ett alternativ, alltså ett bra lag som han skulle skriva kontrakt med ifall erbjudandet var bra lämnade Joni följande svar: – Ni måste fråga killarna på kontoret. Jag har ingen aning om vad de vill göra.

+ + +

Inget superklart besked men oavsett så är väl inte Joni helt avskriven i alla fall. Vad gäller killarna på kontoret så kan man väl anta att förhandlingarna går trögt och rätt segt. Som jag förstått det så är det rätt hårda förhandlingar och jag tror inte sportgruppen med Blixt i spetsen krusar direkt någon i det här läget. Plånboken är inte direkt jättefylld och nu är det killarna med hjärta som ska vara kvar.

0 thoughts on “Joni Lindlöf?

 • 10 maj, 2011 kl. 11:30
  Permalänk

  Tror tyvärr att de inte vill ha kvar honom. Tråkigt att de behandlar honom på det här sättet.

  Svar
 • 10 maj, 2011 kl. 12:20
  Permalänk

  Tycker nog det skulle finnas pengar för en spelare som joni. Ska väl va samma budget som förra året?? Laget ser ju på pappret ut att ligga bra mycket lägre lönemässigt änsålänge?? eller har ja fel?

  Svar
 • 10 maj, 2011 kl. 18:45
  Permalänk

  Svar till erka (2011-05-10 12:20)
  tror nog man vill sparar de sista slantarna på bättre spets. Jag har förtroende för de som bygger laget. Vi ska inte risa innan säsongen börjar.

  Svar
 • 10 maj, 2011 kl. 18:45
  Permalänk

  Svar till Kristoffer Grundström (2011-05-10 12:42)
  Det handlar inte alltid om produktion.

  Svar
 • 10 maj, 2011 kl. 18:46
  Permalänk

  Svar till klfm (2011-05-10 11:30)
  Han blir alltså inte kvar,men vad ska vi säga? Han fick ett bud som han inte accepterade. Så är det ibland i förhandlingar.

  Svar
 • 10 maj, 2011 kl. 18:46
  Permalänk

  Svar till klfm (2011-05-10 11:30)
  Han blir alltså inte kvar,men vad ska vi säga? Han fick ett bud som han inte accepterade. Så är det ibland i förhandlingar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: